TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

BrainSearch Network

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-02-2019

Projektleder 1 og 5 års gennemgang

Om HP Byg
HP Byg og virksomhedens medarbejdere har mange års erfaring med styring og opførelse af store og komplekse byggeprojekter. Gennem virksomhedens mere end 60 år har HP Byg stået i spidsen for en lang række markante og velkendte projekter inden for bolig, erhverv og kultur i Nordjylland. HP Byg råder over en erfaren og kompetent medarbejderstab, der foruden projekter i HP-regi også har solid erfaring fra en række af landets største entreprenørselskaber.
HP Bygs kompetencer spænder bredt fra en kompetent funktionærstab af beregnere og projektledere til dygtige håndværkere i virksomhedens egenproduktion. Fælles for alle medarbejdere er en stor faglighed, der ikke alene sikrer kvalitet i alle led, men også betyder, at HP Byg har stor forståelse for hele processen fra de første kalkulationer til aflevering af det færdige byggeri. En flad og omstillingsparat organisation, hvor den enkelte projektleder har en stor grad af handlefrihed, gør HP Byg i stand til at agere og reagere på de krav, markedet stiller.

Opgaven:

HP Byg arbejder konstant for at forbedre alle dele af bygge processen. Som projektleder for 1 og 5 års gennemgangen vil din vigtigste opgave blive at sikre en smidig og grundig gennemgang af alle afleverede lejemål. I samarbejde med den sagsansvarlige på opgaven gennemgås byggeriet for at sikre, at aftalen omkring hvilke fejl og mangler der skal udbedres er i orden og afspejler alle de aftaler der er lavet i forbindelse med selve byggesagen.

Når denne gennemgang er afsluttet overtager du som projektleder alt det praktiske med håndtering af beboere, underentreprenører, leverandører og egne håndværkere. Det bliver din opgave at få udarbejdet en plan, som sikrer at HP Byg kommer i mål med de aftale udbedringer til aftalt tid og i rette kvalitet.

Opgaven indeholder mange forskelligartede opgaver, så vi forestiller os, at du som person er/kan:

 • Arbejde selvstændigt i et miljø med mange interessenter
 • Organiseret og mestre at sætte opgaverne i system
 • God til at kommunikere respektful, klart og tydeligt med bygherre, indflyttede beboere, underentreprenører, leverandører og egne håndværkere
 • God til projektledelse, så processerne optimeres
 • En afslutter, som formår at få afsluttet udbedringerne hurtigt og effektivt

For at forbedre afleveringsforretningerne fremadrettet vil du som projektleder ligeledes blive tovholder på Drift- og vedligeholdelse dokumentationen i afleveringsforretningen, for på denne måde at sikre en kontinuerlig forbedringer på området.

Faglige kvalifikationer:

Din baggrund kan f.eks. være bygningsingeniør eller -konstruktør gerne suppleret med en relevant håndværksmæssig uddannelse. Vi forventer, at du har flere års relevant erfaring med styring af hoved- og totalentrepriser, og dermed opnået erfaring med forløbet fra afleveringen og helt frem til 5 års gennemgangen. Du kan også have anden baggrund, hvis du kan dokumentere erfaring med projektledelse af større entreprenør projekter.

Du er/har:

 • Fortrolig med de grundlæggende tekniske og juridiske begreber og regelsæt
 • Erfaren bruger af KS systemer
 • Erfaren bruger af projektstyringssystemer

Personlige kvalifikationer:

Erfaring vægtes naturligvis højt, når vi skal finde den rette person, idet du som projektleder vil blive rådgiver/omdrejningspunkt for området internt i HP Byg

Vi forventer at:

 • Du kan arbejde selvstændigt, men kender egne grænser og bruger dine kollegaer i hverdagen
 • Samarbejde er en selvfølge for dig, og du hjælper gerne dine kollegaer
 • Du er en god købmand og har en god økonomisk forståelse
 • Du er god til at kommunikere klart og tydeligt til alle interessenter
 • Du formår at blive vores specialist på området
 • Du er forhandlingsstærk, men evner også at indgå de nødvendige kompromisser og udvise fleksibilitet for at sikre fremdrift og afslutning af opgaverne

Virksomheden tilbyder dig:

En virksomhed i udvikling, hvor der arbejdes struktureret med den enkelte medarbejders udviklingspotentiale. Du vil som medarbejder blive udfordret både på det faglige og det personlige plan. Så, hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer bør du søge denne stilling.

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henning Christensen på tlf. 23 23 88 45


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
BrainSearch Network
Ollerupvej 8
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Tlf:
23238845
Adresse:
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-02-2019
Udløber:
22-04-2019
Kviknummer:
LJA-71015901
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Effektiv Rekruttering
København, Storkøbenhavn
MOE A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Gem annonce