TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Lars Pedersen & Søn A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-04-2021

Projektleder bolig og erhvervsbyggeri

STILLINGEN
Lars Pedersen & Søn A/S søger en stærk Projektleder til selvstændig gennemførelse af vores hoved/totalentrepriser primært indenfor boligbyggeri af både private og almene boliger.
Lars Pedersen og Søn har netop indgået en større rammeaftale om opførelse af sundhedshus og et større antal boliger i Støvring. Størstedelen af vores opgaver er placeret i Himmerland. Du får samtidig ansvaret for egenproduktion, der omfatter jord, kloak og beton. Du indgår aftaler med underentreprenører på øvrige entrepriser, laver aftaler på indkøb af materialer og styrer projektet sikkert i mål. Du er selv med til at kalkulere, og har ansvaret for styring af alle aktører i projektet inkl. kontakt til bygherre. Projekterne er med andre ord dine. 

DIN BAGGRUND
Du har formentligt en håndværksmæssig baggrund, og måske er du bygningskonstruktør. Vigtigst er at du har nogle års erfaring som Projektleder af hovedentrepriser og forståelse for hele processen med mange faggrupper involveret. Du har stor kommerciel forståelse og har en god historik med at styre større projekter sikkert i mål i henhold til tidsplan og budget. 

Vi lægger vægt på ordentlighed, ærlighed, godt købmandsskab, og ikke mindst er du ambitiøs og stræber efter at udvikle dig og levere et kvalitetsresultat. Du forstår kunsten at lytte og inddrage kollegaer og samarbejdspartnere i beslutningerne. Du har naturligvis styr på dine ting, og har et godt IT niveau. Du skal forvente at fordele din tid mellem kontoret i Suldrup og byggepladserne lokalt i Himmerland. 

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling i en solid og meget succesfuld virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi lægger vægt på en uformel og åben omgangstone, hvor godt humør er væsentligt for det gode arbejdsklima. Du får store frihedsgrader til at løse dine opgaver. Løn og øvrige ansættelsesvilkår er på et konkurrencemæssigt niveau.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Lars Pedersen & Søn A/S
Veggerbyvej 33
9541 Suldrup
Kontaktperson
 
Adresse:
9541 Suldrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-04-2021
Udløber:
16-06-2021
Kviknummer:
LJA-81992398
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
BYGHOLM WOOD A/S
Aarhus, Østjylland
Nicolaj Bo I/S
København, Storkøbenhavn
Gem annonce