TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Kjargaard Byg A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 08-02-2021

Projektleder, bygge og anlæg

KJARGAARD BYG A/S SØGER PROJEKTLEDER TIL ERHVERVSBYGGERI

Kjargaard Byg A/S udspringer oprindelig af landbrugssektoren og produktionsbyggerier og -anlæg hertil.

Igennem de senere år er forespørgsler og heraf følgende byggeaktiviteter indenfor erhvervsbyggerisegmentet dog vokset støt. Selskabet er solidt, og råder over en kompetent egenproduktion. Herudover samarbejdes der efter behov med en række dygtige underleverandører.

For yderligere at styrke erhvervssegment søger Kjargaard Byg A/S en kompetent Projektleder, der kan og vil være et aktiv på rejsen i denne fase af virksomhedens udvikling.      

STILLINGEN

Med reference til Projektdirektøren får du ansvaret for at styre erhvervsbyggeriprojekterne i hoved-, fag- og totalentreprise. Det er væsentligt, at du fagligt og erfaringsmæssigt formår at spænde bredt i din tilgang til opgaveløsningen, da der arbejdes med entrepriseopgaver fra simpelt grundskitseniveau til mere komplekse projekter.  

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

I din tilgang anlægger du en merkantil vinkel på projektlederfunktionen, da du forventes at være med helt i front, fra den første og indledende kontakt til bygherren og til byggeriet overdrages til kunden. Når projektet er solgt, er det herefter dig der sikrer byggeledelsen, projektstyringen og kontakten til bygherren, ligesom du er ansvarlig for tidsplaner og økonomistyringen.

Du leder byggemøderne, underentreprenørerne og egenproduktion på pladsen, samt sikrer at byggematerialerne altid er tilgængelige efter behov. Du er garanten for sikkerheden på byggeriet og udfører den løbende kvalitetssikring så opgaverne løses rigtigt første gang. Dit succeskriterie er opfyldt, når både kunden og Kjargaard Byg A/S er tilfredse med projektet.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en byggehåndværksmæssig uddannelse, og at du har suppleret denne med en videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har indgående erfaring med projektleder­funktionen, herunder gerne kalkulations- og tilbudsberegning i entreprenørbranchen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er er vant til at arbejde selvstændigt, trives med frihed under ansvar og du planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk i din projektledelse, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, nysgerrig og videbegærlig attitude. Vi forventer at du af natur er robust, har gennemslagskraft og samtidig en god kommunikator med fokus på samarbejde. Det er vigtigt for dig, at håndværket er i orden, så kunderne kommer igen.   

KJARGAARD BYG TILBYDER

Du får tid til en grundig indkøringsperiode med plads til at lære virksomheden at kende, og du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder og med vækstambitioner. Du bliver en del af en virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje.

Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der matcher dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Kjargaard Byg A/S generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Kjargaard Byg A/S
Sundsvej 24
7430 Ikast
Tlf:
+4521760776
Kontaktperson
 
Tlf:
+4521760776
Adresse:
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-02-2021
Udløber:
15-03-2021
Kviknummer:
LJA-81684180
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
HØI & THOMASSEN A/S
Kolding, Syd- og Sønderjylland
HP BYG A/S
Ballerup, Storkøbenhavn
Gem annonce