TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden

|
Nordsjælland
|
Indrykket 26-06-2020

Projektleder (gerne flere) til Center for Ejendomme

Kunne du tænke dig at være projektleder og være med til at optimere de fysiske rammer, til gavn for patienter, pårørende og personale? Og vil du samtidig være med til at opbygge Center for Ejendomme (CEJ) i Region Hovedstaden med samling og nytænkning af Region Hovedstadens bygherrerolle?

Vi har rigtig mange spændende opgaver at løse og søger derfor en eller flere fagligt stærke og nærværende projektledere, der kan lide at løse større og mindre renoverings- og ombygningsprojekter (typisk fra 100.000 kr. til 10 mio. kr.).

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 700 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner således, vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Læs mere om os her.

Om stillingen
Du får ansvaret for udførelsen af renoveringer og ombygninger på Region Hovedstadens matrikler. Du vil i første omgang blive tilknyttet en central funktion i Byg og Renovering (BoR), hvorfra du vil samarbejde med vores 5 byggesektioner, bestående af dygtige og rutinerede kolleger du kan sparre med. På sigt vil du komme til at indgå i en af byggesektionerne og få kontorplads på matriklerne.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende projektlederjob i en kompleks og

interessant kontekst, hvor dine primære opgaver vil være at;

  • planlægge og styre projekter med henblik på optimal gennemførelse i forhold til tid, kvalitet, økonomi og sikkerhed
  • sikre og fastholde interessenthåndtering herunder løbende brugerinddragelse i projekterne
  • være med til at sikre, at Center for Ejendomme er en stærk og værdsat samarbejdspartner
Du vil komme til at samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig drivkraft i opbygningen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi vil prioritere at have det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål.

Du vil få en spændende og alsidig arbejdsdag med mulighed for at implementere egne idéer og processer, hvor mulighederne for personlig og faglig udvikling er store, og hvor du vil blive en del af et dynamisk miljø, hvor tillid, åbenhed og helhedssyn er en del af værdisættet.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør.

Du skal kunne dokumentere indsigt i og erfaring med projektledelse og -styring, herunder organisering og gennemførelse samt renovering og ombygninger typisk i bygninger som fortsat er i drift.

Desuden skal du:

  • være struktureret og kunne bevare overblikket
  • evne at arbejde selvstændigt samt planlægge og prioritere opgaver, men samtidig være en teamplayer og driver i et stærkt ledelsesteam
  • have gode samarbejds- og kommunikationsevner, der kan udfoldes på tværs af organisatoriske skel, interessenter og faglige grænser og niveauer
  • være i besiddelse af stærke samarbejds- og forhandlingsevner
  • have en god forståelse for de politiske og administrative processer i en offentlig virksomhed
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Tillæg kan forhandles ift. erfaring og kvalifikationer og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Du vil i begyndelsen blive tilknyttet CEJs hovedkontor i Herlev, Lyskær 13A og vil, når det er besluttet, hvilke projekter du vil blive tilknyttet, blive tilknyttet den byggesektion og matrikel som projekterne udføres på. Samtlige matrikler ligger i Region Hovedstadens geografi.

Du får en fleksibel arbejdstid og muligheder for efteruddannelse. Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte enhedschef Jacob Ulrik Sachse på 22 10 74 53, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter online via ansøgningsfunktionen.

Send gerne din ansøgning snarest, da vi løbende holder samtaler med kandidater. Ansøgningsfristen er den 10. juli 2020.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400 Hillerød
Tlf:
21268374
Kontaktperson
 
Tlf:
22107453
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2020
Udløber:
10-07-2020
Kviknummer:
LJA-80546970
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Region Hovedstaden
Hillerød, Nordsjælland
Beliggenhed
Lignende job
Meploy ApS
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn