TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ERHR Rekruttering

|
Fyn
|
Indrykket 07-10-2020

Projektleder

Projektledere til AG GRUPPEN i Odense med bred byggefaglig erfaring.

Virksomhed:

AG GRUPPEN er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986.

Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere der med byggeriets arkitektur og funktionalitet skaber attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af AG GRUPPENS projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet. Blandt kunderne finder man de danske pensionskasser og store private ejendomsselskaber. AG GRUPPEN har base i Odense og kontor i København og Aarhus. Der er i dag ca. 60 medarbejdere beskæftiget, primært ingeniører, konstruktører byggeteknikere og funktionærer. Læs mere om virksomheden på www.aggruppen.dk

Jobbet:

Projektlederen har ansvar for alle forhold vedrørende bygge projektets gennemførelse. Opgaverne består i selvstændig styring af byggeprojekter og forhandling med bygherre, underentreprenører og leverandører, fra projektets start, gennemførelse af byggeri, til udløb af ansvarsperiode, og skal sikre at AG GRUPPEN’s opstillede succeskriterier nås. Det betyder ansvar for styring af tidsplan og økonomi, arbejdsmiljø, kvalitet, bygherre- og rådgiverkontakt, og skal samtidig sikre at mål vedrørende kunde og medarbejdertilfredshed bliver nået.

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med byggeledelse, og kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde internt såvel som eksternt med samarbejdspartnere. Du har en bred byggefaglig viden, og erfaring med ledelse af hele forløbet, for bygge- og renoveringsprojekter. Din baggrund kan f.eks. være ingeniørmæssig uddannelse indenfor byggeri, eller bygningskonstruktør, og gerne en håndværksmæssig baggrund, men vigtigst er kompetencer og erfaring med ledelse af bygge projekter, og forskellige medarbejder grupper og kulturer. Endelig har du en solid økonomisk indsigt, kombineret med gode kontakt- og forhandlingsevner, forretningsforståelse, og gennemslagskraft. Derudover har du stærke kompetencer på analyse, struktur og overblik, samt gode IT-kundskaber. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person besidder du et stort drive, et højt engagement, en proaktiv indstilling, samt en entreprenant tilgang til opgaverne, og kan fremelske forudseenhed. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams. Du er ærlig og står ved dine holdninger, men du er også rummelig og evner at engagere andre. Som leder er du resultatorienteret, synlig og aktiv i processerne, og god til at kommunikere, da det er vigtigt at AG GRUPPEN’s vision, strategi og værdier inddrages i det daglige arbejde.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i AG GRUPPEN’s forretning, og få vejledning og støtte i dit arbejde. Lønpakken indebærer fast løn + pensionsordning. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@erhr.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ERHR Rekruttering
Hedeager 1
8200 Aarhus N
Kontaktperson
 
Tlf:
60171707
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-10-2020
Udløber:
02-12-2020
Kviknummer:
LJA-81245008
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
ERHR Rekruttering
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed