TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

erwin andersen a/s

|
Vestjylland
|
Indrykket 11-05-2021

Projektleder

Get-it-done profil * Nyt team * Hovedentreprise * kr. 100 mio.

Jobbet
JFP a/s vinder stadig mange spændende byggeopgaver, og denne gang skal virksomheden levere et nybyggeri i det vestlige Danmark. Man har derfor brug for at udvide organisationen med en projektleder, der får det gennemførende ansvar for byggeriet og en central rolle i hele byggeprocessen. Når byggeriet er afleveret, kan du se frem til nye spændende projekter hos JFP.

Kort beskrivelse af projektet:
Projektet er en omfattende hovedentreprise på i alt kr. 100 mio. Med reference til projektchefen, bliver du en nøgleressource fra første spadestik frem til endelig aflevering. Jobbet som projektleder omfatter mange varierende arbejdsopgaver, herunder:

  • Indledende forberedelse i forbindelse med projektopstart
  • Opstart af byggeplads
  • Ansvarlig for status og opfølgningsmøder
  • Kommunikation med såvel interne som eksterne parter
  • Håndtering af sikkerhed og arbejdsmiljø
  • Løbende og tæt byggestyring
  • Økonomistyring i samarbejde med projektchefen
  • Håndtering af efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeri
  • Afleveringsforretning i rette tid og kvalitet samt opfølgning

Din arbejdsdag vil primært være på byggepladsen i det vestlige Danmark. Bygherren stiller høje krav til dokumentation hvilket kræver, at du er fortrolig med afrapportering og styring ud fra en moderne IT-platform.

Kvalifikationer
Du har erfaring med projektledelse og bevist, at du med succes styrer byggeprojekter i mål, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Derudover har du en ”get-it-done attitude” og kan overføre denne stemning til folkene på pladsen. Det er vigtigt, at du er stærk inden for dokumentation, både administrativt, systemmæssigt og er en habil IT bruger. Derudover er det et krav, at du har en byggeteknisk uddannelse.

Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement. Desuden har du en positiv tilgang til din opgaveløsning, og det er naturligt for dig at gå forrest og ”hæve barren” for hele holdet.

Du tilbydes
Hos JFP a/s passer de godt på deres medarbejdere og er optaget af trivsel og udvikling. Kulturen er præget af ordentlighed, og der sættes en ære i at byggerier altid bliver afleveret i høj kvalitet og helt ned til sidste detalje. Du får derfor et spændende og selvstændigt job i en solid byggevirksomhed, der tilbyder dig en mulighed for at gøre karriere i et innovativt miljø. Du bliver desuden en del af en flad og uformel organisation med en fælles vision: ”Vi bygger fremtiden af mennesker til mennesker”.

Virksomheden
Byggevirksomheden JFP a/s www.jfp.dk, med kontor i Herning og Vallensbæk, er inde i en rivende udvikling med spændende byggeprojekter. JFP a/s blev grundlagt i 1972, og er i dag en solid virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark samt - via deres datterselskab JFP Murer & Tømrer - egenproduktion inden for beton, murer og tømrer. JFP a/s bestræber sig på at være byggeriets bedste arbejdsplads. Dette afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen, og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre karriere. Udviklingen kræver nu, at organisationen i Herning styrkes med en erfaren projektleder.

Ansøg
Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.04.64” og uploades på denne side. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt. Al henvendelse behandles fortroligt. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen indrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
erwin andersen a/s
Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Tlf:
11111111
Kontaktperson
 
Tlf:
+4540176119
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2021
Udløber:
06-07-2021
Kviknummer:
LJA-82084956
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
MOMENT A/S
Fredensborg, Nordsjælland
ADECCO A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn