TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Enemærke & Petersen A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-06-2021

Projektleder

Er du projektleder eller har du en projektlederambition i maven? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor der lyttes, og hvor du bliver inddraget i beslutningerne? Motiveres du af dialog fremfor diktat og af sparring og godt sammenhold med dygtige kollegaer?

Så er du måske den nye Projektleder hos Enemærke & Petersen A/S i Aalborg.

STILLINGEN
Til at styre entrepriser i Nordjylland søger vi en projektleder. Projekterne er af større og mellemstor karakter, og kan f.eks være nybyg af boliger for boligforeninger eller developere. Det kan også være større renoveringer og ombygninger af skoler, boliger etc.
Du bliver en del af et stærkt team i Aalborg, der håndterer projekter i det nordjyske. Vi arbejder med egenproduktion og har ligeledes en række stærke samarbejdspartnere på de øvrige fag. Du kan få det fulde ansvar for at styre vores projekter sikkert i mål. Tidsplaner, økonomi, aftaler med underentreprenører, byggestyring og den daglige dialog med alle involverede ligger på dit bord. Du bliver en del af et erfarent hold af gode kollegaer, hvor vi arbejder under mottoet ”Kun sammen kan vi alene”.

DIN BAGGRUND
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på forståelse for, og erfaring med byggeriets faser og faggrupper. Du besidder gode sociale egenskaber, der sikrer et godt samarbejde med dine kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder efter princippet interesse-baseret dialog og forventer, at du evner at lede og fordele arbejdet på en involverende måde. Vi lægger stor vægt på vores værdier og forventer, at du kan identificere dig med disse. Du har den nødvendige pondus og gennemslagskraft til at håndtere de udfordringer og opgaver der kommer.

Du er struktureret og ordensmenneske, der sætter overliggeren højt, men også realistisk, så du kommer succesfuldt i mål med dine projekter. Du er engageret og pligtopfyldende, har overblikket og følger op på tidsplaner og aftaler.

VI TILBYDER
Vi tilbyder ansættelse i en attraktiv landsdækkende entreprenørvirksomhed, hvor du får store frihedsgrader til at køre dine projekter succesfuldt i mål. Arbejdsmiljøet er uformelt med vægt på godt humør og korte beslutningsveje. Vi har det godt sammen og lægger stor vægt på sociale aktiviteter, sammenhold, sparring og hjælpsomhed. Vi udvikler virksomheden ved at udvikle os selv og hinanden.  Lønpakken er konkurrencedygtig og inkluderer pensionsordning, sundhedsordning og mulighed for firmabil på hvide plader.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. 
Al henvendelse vedr. stilingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Enemærke & Petersen A/S
Rørdalsvej 81
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Adresse:
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2021
Udløber:
06-08-2021
Kviknummer:
LJA-82239990
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
ERHR Rekruttering
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce