TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Asgaard Recruitment

|
Vestjylland
|
Indrykket 09-01-2020

Projektleder med gennemslagskraft og købmandskab til Green Box

Green Box er placeret i Aulum og startede i 2014 på ideen om at levere præfabrikerede badeværelser, der er lette, af højeste kvalitet og samtidig konkurrencedygtige på prisen.

Som projektleder hos Green Box får du din egen alsidige projektportefølje i en produktionsvirksomhed, hvor du har ansvaret for at planlægge og systematisere projekters udførelse, med det formål at sikre høj kvalitet og rettidig levering. Det indebærer evnen til at forudse eventuelle barrierer i projektets udførelse og handle proaktivt for at styre udenom. Eksternt har du få kontaktpersoner i form af projektledere, bygherrer og arkitekter hos kunder og underleverandører. Projekterne er store byggerier fx i form af etagebyggeri, hoteller, studieboliger og lejlighedskomplekser.

Internt overdrages projektet fra salg til dig, hvorefter du løbende har samarbejde med indkøb, økonomi, kvalitet og tegnestuen. Du får med andre ord en nøglerolle i virksomheden. Du refererer til den adm. direktør og er sidestillet med den nuværende projektleder, der vil være den primære person i din oplæring. Efter ca. 3 måneder forventes du selvstændigt at varetage projekter. Efter ca. 6 måneder gælder det også de komplekse projekter. De har en størrelse fra 2-30. mio. kr. Du har ca. 3 projekter sideløbende og 10-15 i alt om året. På sigt vil nogle være af international karakter, og derfor taler og skriver du engelsk på et professionelt niveau. Rejseaktivitet vil forekomme i et mindre omfang.

Hos Green Box får du

Et lovende marked og unikt produkt hos en nytænkende virksomhed, der er firstmover i branchen, hvor du bliver en nøgleperson. At blive en del af en eksplosiv vækstrejse, et selvstændigt job med handlefrihed og kort vej fra tanke til handling. Der er god mulighed for at udvikle din karriere i forskellige retninger. På sigt er der også mulighed for at bidrage til produktudvikling, og du kommer til at varetage alsidige projekter i hele Danmark samt udlandet. Kollegaer der er nede på jorden, og som brænder for deres arbejde. En arbejdsplads med en ordentlig omgangstone, plads til uenighed, og at der tages godt imod nye kollegaer. Sidemandsoplæring af den eksisterende projektleder. Attraktiv løn der forhandles ud fra kvalifikationer og sundhedsforsikring.

Din profil

  • Green Box vækster meget, det går stærkt, og hverdagen kan hurtigt forandre sig. Det ser du helst som spændende. Som minimum er du i stand til at håndtere det som et vilkår.
  • Du har minimum 3 års erfaring med projektledelse i byggebranchen og en relevant byggeteknisk baggrund.
  • Du har gennemslagskraft og kan skære igennem på en ordentlig måde.
  • Du driver projekterne med et godt købmandskab.
  • Du er struktureret, omgængelig og har overblik.

Om Green Box

Green Box tror på, at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser. Der er skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland - en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne.

Green Box har en innovativ tilgang og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad i udviklingsfasen og produktionen. Det kan mærkes lige fra dygtige medarbejdere i produktionen og til tilfredse kunder. Green Box har bedste kvalitetsgodkendelse. Kabinerne har som de eneste danskproducerede kabiner en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Skandinavien. Derfor er Green Box badekabiner garanteret topkvalitet hele vejen igennem, og de kan indgå i Svanemærkede byggerier.

Green Box er kåret som Børsens Gazelle 2019 og er på fire år vokset med 951%, hvilket har placeret virksomheden på en 6. plads på Børsens Gazelles top ti i Region Midtjylland. Tidligere er virksomheden også kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Green Box har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Vævervej 30
7490 Aulum
Kontaktperson
 
Tlf:
+4521900972
Adresse:
7490 Aulum
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2020
Udløber:
09-03-2020
Kviknummer:
LJA-78816078
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Sønderborg Sygehus
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Sønderborg Sygehus
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland