TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

MATCHMIND A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-10-2020

Projektleder til byggefirmaet Tom Jakobsen A/S

Vil du med ombord hos Jammerbugts største tømrer- og ejendomsudviklervirksomhed? Tom Jakobsen A/S starter nye spændende hoved- og totalentrepriser op og søger, til en nyoprettet stilling, endnu en dygtig projektleder til entrepriser i Nordjylland.

TJ A/S er en moderne byggevirksomhed, som udfører alle former for entrepriser, dog med størst aktivitet omkring egne udviklingsprojekter samt hoved- og totalentrepriser. De har eksisteret siden 2008 og beskæftiger i dag cirka 75 medarbejdere. Fra flotte kontorfaciliteter i Aabybro, med eget snedkeri, tilbyder de totalløsninger inden for tømrer-/snedkerarbejde. De er kendt for at levere kvalitetsarbejde på alle deres projekter og leverer altid til tiden.

Opgaven

Tom Jakobsen A/S har behov for endnu en projektleder, som selvstændigt kan styre 1-2 projekter. Du vil referere til projektchefen, og dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Byggeledelse af total- eller hovedentrepriser
 • Ansvar for hele byggeprocessen til den afsluttes og afleveres jf. tidsplanen
 • Løbende dialog med bygherrer, leverandører og underentreprenører
 • Budgetopfølgning og rapportering til projektchef
 • Koordinering af aktiviteter og styring af byggepladserne
 • Kvalitetssikring og arbejdsmiljø på byggepladserne

Til projekterne er der tilknyttet en formand, som har styringen af tømrere og egenproduktionen og står for indkøb af materialer. Tømrerne i egenproduktionen er alle timelønsansatte og hovedparten har været tilknyttet virksomheden i mange år.

Personlige kvalifikationer

Der søges en projektleder med minimum 2-5 års erfaring, som kender gamet, og som er dygtig til at holde et godt flow i byggeprocessen - med fokus på økonomi og tidsplan.

Herudover:

 • Du taler godt med alle typer kunder og sætter en ære i at give dem en god oplevelse i hele byggeprocessen
 • Du er en leder, der kan motivere dine medarbejdere
 • Du kan håndtere flere projekter og samtidig holde hovedet koldt - selv når det går rigtig stærkt
 • Du er samarbejdsvillig og hjælper gerne dine kollegaer i teamet, så alle arbejder i samme positive retning
Faglige kvalifikationer
 • Din baggrund er gerne som tømrer/murer og du har suppleret den praktiske erfaring med en uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør inden for byggeledelse
 • Du har en bred byggefaglig viden og erfaring med styring af en total- eller hovedentreprise
 • Du er fortrolig med de grundlæggende tekniske og juridiske begreber samt regelsæt, så de gældende byggereglementer overholdes
 • Du har erfaring med Office 365, elektronisk fakturering, Excel og kalkulationsprogram (der bruges Visual Kalkulation)
Virksomheden tilbyder

En arbejdsplads, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø, og hvor alle hjælper hinanden. Der er ordnede forhold, motiverede og dygtige kolleger og en flad ledelsesstruktur. Beslutninger kan tages hurtigt og effektivt.

Der tilbydes en god lønpakke efter kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring. Der er ligeledes en kantineordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte MatchMind A/S, Niels Møller tlf. 30 21 45 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Tom Jakobsen A/S startede i 2008 og har lige siden udført byggerier af høj kvalitet uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket har sikret dem stor anerkendelse i branchen og en stor kundekreds samt et omfattende netværk af underentreprenører og leverandører.
De besidder kompetencer i alle grene af faget både inden for egenproduktion og styringsopgaver.

Tom Jakobsen A/S er en ansvarlig virksomhed, hvor alle arbejder under dansk overenskomst. De påtager sig tillige et stort socialt ansvar ved konstant at have 10-12 lærlinge beskæftiget i virksomheden.

Læs mere om virksomheden på www.tjtomrer.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
MATCHMIND A/S
Gasværksvej 30B
9200 Aalborg SV
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse:
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2020
Udløber:
02-11-2020
Kviknummer:
LJA-81232196
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Gem annonce