TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Birn+Partners

|
Fyn
|
Indrykket 05-05-2021

Projektleder til byggeprojekter og renovering

For vores kunde Barfoed Group i Odense, søger Birn+Partners en faglig stærk projektleder – gerne med håndværksmæssig baggrund.

Du og jobbet

Hos Barfoed Group tilbydes du et alsidigt og udfordrende job med gode kolleger, i en succesfuld virksomhed i forrygende vækst. Der er højt til loftet og et godt sammenhold med en uformel og varm omgangstone.

Som projektleder bliver du en del af et team i den tekniske afdeling, med direkte reference til den tekniske direktør, på hovedkontoret i Odense. Du får en bred kontaktflade ud i organisationen, og kommer derved til at agere bindeled mellem mange projekter og opgaver.

Hvad vil du komme til at arbejde med som projektleder….

  • Styre processerne ved byggeprojekter og renoveringer og derigennem sikre, at alle aftaler og tilladelser er opnået rettidigt
  • Have ansvar for processerne, når der skal renoveres og ombygges på og i koncernens udlejningsejendomme – herunder sikre rettidig teknisk faglig analyse i disse processer. Dette skal ske i samorden med overholdelse af økonomibudgetter og tilhørende tidsplaner.
  • Sikre planlagte projekter udføres rettidigt og efter budget, herunder samarbejde med den teknisk direktør f.eks. forhandlinger med fagentrepriser, styring af eksterne tekniske rådgivere, kommunikation med myndigheder mv.
  • Har øje for problemløsning og kan gennemskue byggetekniske problemer – derudfra også fremkomme med tekniske løsninger – med henblik på optimering af kvalitet i byggefaserne.
  • Sikre gennemførelse af større projekter på tværs af organisationen.
  • Koordinere projekter i samarbejde med Barfoed Group’s egen drifts- og entreprenør-afdelinger.
  • Være skarp på deadlines i afdelingen.

Dine faglige kvalifikationer

Du er uddannet som byggetekniker, bygningskonstruktør – ingeniør eller lignende, og har en god portion erfaring med i bagagen fra projektudførelse, og kan se løsninger og få idéer i forbindelse med renoveringsopgaver på egne ejendomme.

IT: Du skal kunne arbejde i alle programmerne i Office-pakken, herunder specielt Excel. En del af projektopgaverne på koncernens egen portefølje, indebærer en del tegnearbejde på Revitt (CAD), hvorfor det forventes at den kommende projektleder har erfaring i brugen af disse programmer. Kendskab til UNIK Bolig 4 vil være en fordel, men ikke et krav.

Du skal have kørekort, så du kan være mobil i jobbet.

Dine personlige kompetencer

Som person er du struktureret, og har let ved at få overblik over komplicerede sager. Det er vigtigt, at du har et godt drive, gerne vil opnå resultater og forstår at skabe respekt omkring din person. Da du får en stor kontaktflade i organisationen, er det vigtigt, at du har let ved at kommunikere dine budskaber tydeligt ud, og tager gerne ansvar for egne resultater. Dit servicegen er veludviklet og dine samarbejdsevner er uovertrufne, hvilket gør dig til en dygtig teamplayer, der gerne byder ind, hvor der er behov.

Der er gode udviklingsmuligheder i stillingen, hvorfor du selv kan være med til at præge din karrieremuligheder.

Barfoed Group P/S

Barfoed koncernen er en velrenommeret virksomhed, inden for ejendomsudvikling og drift. Udover en udpræget ordentlighed i koncernens tilgang til forretning, er styrkerne i virksomheden bl.a. kendetegnet ved en særdeles professionel og moderne ejendomsadministration, bestående af dygtige og engagerede medarbejdere i både administrationen, økonomiafdelingen og den tekniske afdeling.

Du kan læse mere om Barfoed Group på www.barfoedgroup.dk

Interesseret?

Du bedes registrere dig med dit CV ved at bruge linket nedenfor. Du behøver ikke at lave en ansøgning, vi ønsker blot, at du uploader dit CV. Vi indkalder løbende kandidater til interview.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Birn+Partners
Nedergade 35
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Tlf:
42993068
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-05-2021
Udløber:
02-07-2021
Kviknummer:
LJA-82056443
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
JA Connect
Herning, Vestjylland
Gem annonce