TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lyngby-Taarbæk Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-09-2020

Projektleder til Center for Arealer og Ejendomme

Vil du være med til at vedligeholde en stor og forskelligartet portefølje af ejendomme? Brænder du for at påvirke og planlægge den langsigtede vedligeholdelsesstrategi, der kan sikre borgere og brugere de bedst mulige rammer? Så har vi muligvis jobbet til dig her i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Center for Arealer og Ejendomme søger en projektleder, som brænder for at vedligeholde og tilpasse kommunens eksisterende ejendomsmasse, der består af skoler, daginstitutioner, idrætsfaciliteter, kulturhuse og administrationsbygninger med mange forskelligartede brugere.

Hvem er du?
Det er vigtigt for os, at du har erfaring som projektleder i byggebranchen, enten fra bygherre- eller driftsherreorganisationer, som rådgiver eller som udførende - men også, at du er fagligt engageret, en teamplayer og kan samarbejde med mange forskellige interessenter.

Hvad kommer du til at lave?
Du bliver projektleder på vedligeholdelsesopgaver, hvor du kommer til at arbejde med både små og store opgaver, og hvor dit faglige bidrag er vigtigt i såvel planlægnings- som udførelsesfasen.
Du kommer til at deltage i planlægning og prioritering af egne opgaver på baggrund af gennemførte bygningssyn, brugerhensyn og politiske ønsker.
Vi vægter, at du vil kunne planlægge store dele af dine egne opgaver i tæt samarbejde med vores brugere og øvrige dele af organisationen og arbejde mod vores fælles mål en langsigtet strategisk porteføljepleje.
Vi udarbejder projektmateriale i samarbejde med eksterne rådgivere, og byggearbejderne udføres af eksterne entreprenører og leverandører. Du får som projektleder ansvar for sagsøkonomi, tidsplaner, statusrapportering, at indgå rådgiver-, entreprise- og leveranceaftaler, brugerkontakt, kommunikation generelt og løbende opfølgning på potentiale- og risikoelementer i projekterne.

Hvad forventer vi af dig?
For at lykkes med opgaverne, er det vigtigt, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse, fx som arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende
  • Har erfaring som projektleder i byggebranchen eller lign. Og derved er stærk til tværfagligt samarbejde, kommunikation, procesplanlægning og processtyring
  • Er både samarbejdsorienteret og kan arbejde selvstændigt
  • Har erfaring med eller synes det er interessant at arbejde i en politisk styret organisation
  • Har dokumenteret erfaring med opretning og vedligeholdelse af D&V data.
Hvad tilbyder vi?
Du bliver ansat i en af centerets afdelinger; ”Byggeri”. Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt fællesskab, hvor du får adgang til masser af sparring, også hos centerets egne specialister inden for økonomi- og projektstyring. Afdelingen er præget af en uformel omgangstone med gode sociale og professionelle relationer. Du vil også komme til at opleve kommunen på tværs i samarbejdet med de andre centre og brugerne lokalt.
Du vil opleve variation i dit arbejde, hvor opgaver vil foregå såvel på rådhuset som ude på kommunens mange ejendomme.
Vi er midt i en omstillingsproces, hvor vi optimerer vores interne processer og højner det faglige kompetenceniveau gennem rekruttering og medarbejderudvikling. Er du med på rejsen, er et af vores mål, at vi gennem et stærkt fagligt miljø udvikler og forbedrer dit cv.

Om arbejdspladsen:
Center for Arealer og Ejendomme er Lyngby-Taarbæk Kommunes byg- og driftsherreorganisation. Vi servicerer derigennem 55.000 borgere og 4.000 ansatte ved at vedligeholde og optimere kommunens ejendomme så som skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, svømmehaller, kontorejendomme, omsorgsboliger, flygtningeboliger, veje og grønne områder. Den kommunale bygningsmasse har et samlet areal på 240.000 m2, og vi har samtidig ansvaret for 200 km veje og stier samt 75 ha grønne arealer og 71 ha naturområder.
De kommende år byder på udvikling af skole- og dagtilbudsområdet, og på infrastrukturprojekter i flere byudviklingsområder og langs Letbanen.
Centret består af omkring 260 medarbejdere, hvoraf ca. 60 medarbejdere er placeret på rådhuset og ca. 200 medarbejdere i de to driftsafdelinger. Du kan se organisationsdiagrammer m.m. på www.ltk.dk/kommune.
Du kan læse mere om forventningerne til dig som medarbejder i ”Leder- og Medarbejdergrundlaget” på kommunens hjemmeside https://www.ltk.dk/job-i-kommunen/leder-og-medarbejdergrundlag.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker som projektleder og løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst med mulighed for ansættelse som specialkonsulent. Arbejdsstedet er Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby, som er placeret 2 minutters gang fra Lyngby Station og tæt på motorvejsafkørsel.

Ansættelsesproces:
Første runde af ansættelsessamtalerne afholdes onsdag d. 21. oktober. Anden runde af samtalerne afholdes mandag d. 26. oktober. I forbindelse med anden samtalen får du en case, som du skal løse og præsentere for ansættelsesudvalget.

Ansøgningsfrist:
Onsdag d. 14. oktober 2020 kl.: 24:00.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte:
Afdelingschef Nils Kaas, tlf. 28 88 86 83 / e-mail nilsb@ltk.dk
Projektchef Özgür Akpinar, tlf. 61 36 77 51 / e-mail ozgak@ltk.dk

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. december 2020

Arbejdssted
Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17, 2800 Kongens Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv 17
2800 Kongens Lyngby
Tlf:
45973000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-09-2020
Udløber:
14-10-2020
Kviknummer:
LJA-81147147
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
PolyTech A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
PolyTech A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland