TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 31-03-2021

Projektleder til Ejendomscenteret

Vi bygger bæredygtigt – vil du være med?

Vil du være med til at være frontrunner indenfor bæredygtigt byggeri – være innovativ og fremme den grønne omstilling i Danmark og i Gladsaxe Kommunes ejendomme? Kan du lide en alsidig arbejdsdag med varierende opgaver? Så har vi stillingen til dig!

Om stillingen
Vi oplever i Ejendomscenteret et stigende antal opgaver – og således er der tale om en ny stilling placeret i Team 3. I Team 3 har vi ansvaret for vedligehold, renovering, ombygning og nybyggeri af kommunens dagtilbud, familieafdeling og administrationsbygninger m.v.
Vi er et socialt, kreativt og professionelt team bestående af arkitekter, bygningskonstruktører, landskabsarkitekt og ingeniør – i alt 9 personer.

Arbejdsopgaverne er mange og forskelligartede, så det er vigtigt, at du har en bred faglighed.
Du vil primært fungere som projektleder med ekstern totalrådgiver – fra idé/planlægning til udførsel; men der vil også kunne være mindre projekter med egen projektering og udbudsproces.
Aktuelt står vi med flere energirenoveringer/ny klimaskærm på dagtilbud samt diverse udbygninger; men i kommunens dagtilbudsstrategi ligger der også en lang række nybyggerier i de kommende år indenfor dette felt.

Om dig
Vi forestiller os, at følgende passer godt på dig – du

  • er arkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende – med erfaring som projektleder og gerne som projekterende også.
  • har minimum 3 års erfaring som projektleder/projekterende, hvor du løfter opgaver helt fra idéudvikling, skitsering, udarbejdelse af hovedprojekt, udbud, tilsyn til aflevering og ibrugtagning.
  • sikrer økonomistyringen af projekterne.
  • har gerne kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation som bygherre enten fra en tilsvarende stilling eller fra rådgiverbranchen.
  • har erfaring med at kommunikere, skabe gode relationer og samarbejde med mange forskellige brugere, teknisk personale og andre interessenter.
  • er kreativ og selvstændig med lyst til at tilegne dig kendskab til nye spændende løsninger, der understøtter brugernes behov.
  • er innovativ og løsningsorienteret i forhold til bæredygtighed, miljørigtige tiltag, certificeret byggeri m.v. som understøtter Gladsaxestrategien.
  • kan bevare overblikket over flere opgaver på én gang.
  • er AutoCAD-bruger, Revit-bruger eller lignende.

Det kan du forvente
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Du bliver del af en stærk, faglig platform, hvor engagement og samarbejde er en stor styrke i hverdagen. Du vil have indflydelse på din egen arbejdsdag og god mulighed for at styre opgaveløsningen.
Du vil blive del af et dynamisk, engageret, kreativt og humoristisk center, hvor kollegial sparring, socialt miljø og et højt fagligt niveau er kendetegnende. Dette understøttes af en uformel ledelsesform med stor tillid til den enkelte medarbejder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling på fuld tid. Du vil blive indplaceret efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere viden om stillingen og arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Jan René Rasmussen, på telefon 29 72 11 88 eller Ejendomschef, Niels Thygesen, på telefon 93 84 73 10.

Du kan læse mere om kommunen og Ejendomscenteret nedenfor. Derudover kan du finde informationer om kommunens visioner indenfor bæredygtigt byggeri samt Gladsaxestrategien på kommunens hjemmeside http://www.gladsaxe.dk/

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 21. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler mandag, den 26. april 2021.

Ønsket tiltrædelsesdato: 1. juni 2021 eller snarest herefter.

Om kommunen
Gladsaxe Kommune er en ambitiøs kommune, også med sine ejendomme og friarealer. Vi ønsker gode rammer for de velfærds- og serviceydelser, som kommunen leverer.

Den overordnede ramme er Gladsaxestrategien, som inkluderer FNs verdensmål. Verdensmålene balancerer de tre dele af bæredygtig udvikling, der også ligger i Gladsaxe Kommunes vision: Social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Det forudsætter bl.a. en grøn og levende kommune, hvor kommunale og private arealer udvikles i sammenhæng. Derfor skal dialog og nye samarbejdsformer være drivende for byudviklingen og dine kommunikationsevner skal være med til at skabe fremdrift.

Byrådet har afsat betydelige midler til en række nye børnehuse, til Fremtidens Skole, nye skøjtefaciliteter, et sundheds- og beskæftigelseshus ved Buddinge Station, til nye anvendelser af de bygninger, som husede Blågård Seminarium og meget andet.

I Gladsaxe Kommune i øvrigt er der en massiv udvikling i gang, som også får betydning for Ejendomscenterets arbejde, bl.a. arbejdet med Letbanen, Grøn strategi, Bagsværd bymidte, samarbejdet om Gladsaxe erhvervsområde og Søborg Hovedgade. Samtidig skal driften af kommunens eksisterende 386.000 m2 kommunale ejendomme optimeres, bl.a. for at skabe sammenhæng til den daglige drift, klima- og energioptimering, indeklimaforhold for de daglige brugere mv.

Om Ejendomscenteret
Ejendomscenteret er Gladsaxe Kommunes centrale kompetencecenter for byggeri, udvikling, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Vi yder bygherrerådgivning over for kommunens forvaltninger og er udførende bygherre på en lang række bygge – og anlægsprojekter. Herudover er centeret ansvarlig for den periodiske vedligeholdelse, energioptimering og en effektiv anvendelse af kommunens samlede bygningsmasse.

Ejendomscentret omfatter fire teams. Tre teams har ansvaret for hver sin del af kommunens ejendomme. Hvert team er bemandet med arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører
Et fjerde team arbejder tværgående med planlagt og periodisk vedligehold, energioptimering og Strategi for Grøn Omstilling, sikringsområdet, grønne indkøb og kontrakter, digitalt tegningsarkiv og datamanagement, IT-fagsystemer, ejendomsstrategiske projekter, udviklingsprojekter og administration af afdelingens økonomi og personale samt ledelsesrapporteringer og øvrige sekretatiatsfunktioner.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Tlf:
39575000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-03-2021
Udløber:
21-04-2021
Kviknummer:
LJA-81901904
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Bygningsstyrelsen
København, Storkøbenhavn
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn
Gem annonce