TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kalundborg Kommune, Team Plan, Byg og Miljø

|
Vestsjælland
|
Indrykket 19-11-2020

Projektleder til ejendomsstrategi og byggeri i Kalundborg KommuneOm jobbet
Brænder du for at være med til at gøre en forskel på ejendomsområdet? Har du kompetencerne og lysten til at prøve dig selv af i en kommunal kontest, hvor de bedste resultater opnås i tværgående samarbejde? Mener du, at de bedste resultater opnås med opgaven i midten og i dialog med borgere og samarbejdspartnere?

Så er det dig vi leder efter til at indgå i vores fagligt stærke og kompetente medarbejdergruppe på ejendomsområdet i Kalundborg Kommune.

Vi søger en medarbejder til en fast stilling. Opgaverne omfatter videreudvikling af vores ejendomsstrategi samt projektledelse af anlægsopgaver på ejendomsområdet.

Du vil indgå i Team Ejendom og Affald, som i dag har 18 engagerede medarbejdere. Udover ejendomsområdet arbejder teamet også med drift og myndighed på affalds- og skadedyrsområdet.

I teamet vil du deltage på lige fod med de øvrige medarbejdere og samtidig have et tæt samarbejde med kolleger på andre områder.

I det strategiske arbejde kommer du til at have fokus på at optimere anvendelsen af kommunens bygninger. Desuden vil du få direkte ansvar for store og mindre byggeprojekter. I forbindelse med den udvikling, der er på området, er der fokus på tværgående samarbejde, formidling og dialog samt innovation. Vi arbejder målrettet med kloge udbudsprocesser, der sikrer høj kvalitet og styr på økonomien i vores anlægsprojekter. I dagligdagen vil du derfor indgå i et samarbejde med flere af dine kolleger omkring disse opgaver. Et af de bærende elementer for gode resultater på området er, at projekterne ledes og drives i tæt dialog med brugerne af de kommunale ejendomme.

Vi søger defor en medarbejder med smittende engagement og højt humør, der bidrager til et godt miljø i teamet og ud i organisationen.

Du får mulighed for et spændende og varieret arbejde i et godt fagligt miljø med fokus på både udvikling og sikker drift.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du:

 • har viden om og gerne erfaring med ejendomsområdet og gerne med et strategisk blik
 • har en uddannelse som for eksempel ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller anden relevant uddannelse
 • har stærke formidlingsevner og erfaring med formidlingsopgaver
 • har viden om og gerne erfaringer med offentlig myndighed og drift, herunder politiske processer
 • har kompetencer og gerne erfaring inden for projektarbejde
 • har viden om og gerne erfaring med udbudsprocesser
 • har flair for og viden om lovgivning generelt og især på bygge- og anlægsområdet
 • kan sætte opgaven i midten og skabe resultater på baggrund af viden
 • har en helhedsorienteret tilgang og kan se en sag fra flere sider
 • vægter det tværgående samarbejde og vidensdeling højt
 • har stærke tekniske kompetencer. Herunder gerne erfaring med Facility management systemer samt tegninger i Autocad og andre lignende værktøjer.

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde dig et selvstændigt og alsidigt arbejde i en kommune, hvor du får mulighed for indflydelse og fleksibilitet.

Får du energi af en dynamisk hverdag? Vi har travlt, og hverdagen kan være hektisk. Samtidig skal der være plads til vidensdeling samt faglige og personlig udvikling. Det er også vigtigt for os at være i godt humør, og at omgangsformen på arbejdspladsen er uformel, glad og positiv.

Vi arbejder hele tiden på at øge det tværgående blik i hele organisationen. Vi har fokus på kommunikation og gode processer både internt og eksternt i forhold til brugere, virksomheder og borgere.

Har du lyst til sammen med  os at gøre Kalundborg Kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo, leve, arbejde, uddanne sig og drive virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling, der er normeret til 37 timer pr. uge. Ansættelse snarest muligt.

Arbejdsstedet vil være på kommunens rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg.

Hvis du vil vide mere
Du kan læse mere om kommunen på www.kalundborg.dk, og vil du vide mere, kan du kontakte teamleder for Ejendom og Affald, Rune Frimann Larsen på telefon 21 57 04 71.

Ansøgning
Ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle udtalelser skal være modtaget hos os senest den 9. december 2020.

Samtaler afholdes som udgangspunkt i to runder hhv. mandag, den 14. december og torsdag, den 17. december 2020.

Om os
Blev en del af en spændende arbejdsplads

Her får du mulighed for at arbejde med ejendomsområdet i en kommune, hvor initiativ og engagement trives på tværs af de mange sektoerer, og hvor der er fokus på bæredygtig udvikling, bosætning, uddannelse og sund økonomi.

Kalundborg Kommune er midt i en spændende udvikling, hvor vi sætter opgaven i midten og skaber fælles retning gennem dialog og samarbejde. Vi skaber dermed stærke rammer for den samlede opgaveløsning til gavn for udvikling af velfærd for borgerne og vækst for virksomhederne.

Kalundborg er den grønne industrikommune, hvor ressourceeffektivitet er nøgleordet for såvel planlægning som drift. Vi brænder for at se muligheder, arbejde på tværs og finde nye løsninger.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f7fb72af)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune, Team Plan, Byg og Miljø
Holbækvej 141B
4400 Kalundborg
Kontaktperson
 
Tlf:
59596251
Adresse:
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2020
Udløber:
09-12-2020
Kviknummer:
LJA-81403488
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed