TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hofor A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-05-2020

Projektleder til eksekvering af grønne vejbede

”Etableringen af grønne veje, har rigtig mange muligheder for at skabe stor værdi for mange mennesker i dagligdagen. Jeg har haft store og små projekter igennem tiden, men etableringen af grønne veje, har været et stort og værdiskabende projekt for mig. Det vil fortsætte i mange år endnu og jeg glædes over at være i en bygherre organisation, som har stor opbakning fra ledelsen og driften, til at kunne skabe projekterne og samtidig håndtere regnvandet på en rigtig god måde, til gavn for vores miljø.” Claus Mouritsen, specialist, Projekt - Vand & Spildevand.

Som projektleder vil du få det samlede ansvar for ledelsen af tre til fem projekter gennem faserne projektering, udførelse og afslutning. I hvert projekt samarbejdes med en grundejerforening, hvor vi har et fælles ønske om, at etablere vejbede der kan håndtere hverdagsregn og 10-års regnhændelser. Du deltager i opstarts- og informationsmøder med grundejerforeningerne – nogle gange også som aftenmøder.

Du skal skabe fremdrift gennem god planlægning, interessentkortlægning og håndtering, risikostyring og inddragelse af forskellige specialister for at sikre den tekniske kvalitet og løsninger. Du får et stort ansvar og det er derfor vigtigt, at du kan overskue komplekse processer og situationer samt vurdere og prioritere de næste skridt i projektet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Identificere og følge målrettet op på relevante interessenter, særligt grundejerforeningens bestyrelse og beboere.
 • Samarbejde med relevante myndigheder.
 • Bidrage aktivt til projektgruppens og porteføljens udvikling ved at følge op på forbedringsforslag, erfaringer og målinger.
 • Styre, udfordre og sparre med vores interne designere og specialist på projekterne, så de tekniske løsninger bliver gennemført i overensstemmelse med HOFOR-tekniske krav og inden for den aftalte tid og økonomi.
 • Afrapportere på fremdrift til projektchef – eksempelvis vha. månedlige statusrapporter.
 • Identificere, analysere og styre risici på projekterne.
 • Lede og motivere interne og eksterne projektdeltagere, så der bliver trukket i samme retning. Dit personlige lederskab er af afgørende betydning for projekternes succes!
I hverdagen bliver du en del af vores projektgruppe, som foruden dig består af to projektledere, to byggeledere, tre tekniske designere og en specialist.

Du bliver en del af Spildevand- og Skybrudsektionen, som i dag består af 20 dygtige og engagerede kolleger med en stor alders- og erfaringsmæssig diversitet. Det er vores stærke grundlag for vores daglige sparring og forskellige bidrag til projekterne. Kulturen i sektionen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde og vi lægger os i selen for at forbedre os med små skridt ad gangen mod vores ambition om, at blive byens bedste bygherre.

Projektleder med struktur, gennemslagskraft og et stort drive

Vi forventer, at du har erfaring fra en forsynings-, rådgiver- eller entreprenørvirksomhed inden for branchen. Derved har du allerede teknisk indsigt. Du ved allerede, hvordan et vejbed overordnet fungerer, men du er ikke nødvendigvis specialist inden for området. Du brænder for det gode samarbejde, projektledelse og du er nysgerrig på, om vi kan gøre det endnu bedre.

Vi forestiller os desuden, at du har:

 • Relevant erfaring med projektledelse, hvor du har vist, at du kan tager initiativ til at få tingene og projekterne planlagt, styret og eksekveret.
 • Gode sociale kompetencer, og at du kan skabe tillidsbaserede relationer og er god til, at kommunikere i øjenhøjde til alle interessenter (borgere, myndigheder mv) og kolleger som grundlag for et godt samarbejde – det betyder bl.a. at du kan tilpasse din kommunikation afhængigt af situationen og din målgruppe.
 • Lyst til at arbejde med kompleks interessenthåndtering i form af samarbejdet med forskellige grundejerforeninger.
 • God tæft for at styre og løbende følge op på økonomi, leverandører og lignende på tværs af flere projekter.
Du trives med struktur og et tydeligt mandat, men kan også navigere i et miljø, hvor vi ikke har fundet de bedst mulige processer endnu. Du er motiveret af at hjælpe os med at blive bedre og mere strukturerede, uden at vi mister momentum i eksekveringen. Du vil udvikle dig selv gennem opgaver og projekter, tæt støttet af kollegaer, så vi sikrer din og den samlede porteføljes udvikling.

Den ideelle kandidat har allerede den viden og erfaring, der skal til for at lykkes i stillingen, men det vigtigste for os er vores kemi med dig. Hvis der er god kemi, tror vi på, at vi kan lære dig både det tekniske samt hvordan vi driver og eksekverer vores projekter.

Da en del af jobbet vil få dig op af kontorstolen og ud i grundejerforeningerne og på byggepladserne, er det et krav, at du har kørekort til personbil, kategori B, samt at du kan stille egen bil til rådighed (din kørsel afregnes efter statens takster).

Bliv en del af en større udvikling

Byerne står over for store udfordringer, bl.a. fordi det regner mere og oftere. HOFOR arbejder for, at man også skal kunne bo i byerne om 100 år. Vi har allerede gennemført adskillige projekter i Hovedstadsområdet, og i de kommende år bliver der investeret yderligere i at skybrudssikre hele København og minimere risikoen for oversvømmelser i Hovedstadsområdet. Projekterne er ofte komplekse og kræver stærke projektledere, der kan lede, planlægge og eksekvere projekterne.

Du kan læse mere på hofor.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Spildevand & Skybrud, Sune Flyger Larsen, på telefon 2795 4680.

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2020.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hofor A/S
Ørestads Boulevard 35
2300 København S
Tlf:
27954680
Kontaktperson
 
Tlf:
27954680
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-05-2020
Udløber:
21-06-2020
Kviknummer:
LJA-80353564
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Arkil Anlæg - Odense
Haderslev, Syd- og Sønderjylland