TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geopartner Landinspektører A/S Bredhøjvej 5, 2.

|
Midtjylland
|
Indrykket 21-01-2022

Projektleder til lodsejerforhandlingsteamet

Er du en skarp projektleder, som får tingene til at ske til rette tid? Kan du navigere i planlægningsprocesser, hvor forudsætningerne for opgaveløsningen ændres løbende? Så er det dig vi søger som projektleder til vores forhandlingsteam. Om jobbet Som projektleder i forhandlingsteamet i Geopartner kommer du til at spille en vigtig rolle for at vi kan lykkedes, da du kommer til at sidde med ansvaret for vores projektstyring. Du bliver en del af en organisation, der prioriterer teamwork, vidensdeling samt faglig udvikling og sparring højt, og vi arbejder derfor på tværs af faggrupper - både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Din rolle bliver, i tæt samspil med dine kollegaer, at sikre projekters gennemførsel samt overholdelse af tidsplaner, hvor du samtidig har dialog med både kunder og myndigheder.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Projektledelse og projektstyring.
  • Håndtering af mailboks med forhandleropgaver.
  • Kundekontakt med fokus på planlægning og overholdelse af deadlines.
  • Dialog med myndigheder, samt at sikre at tilladelser bliver søgt rettidigt.
Desuden skal du bidrage til at sikre ensretning og kvalitet i datastrukturen i forbindelse med arbejdets udførsel samt ved aflevering til kunden. Vi foretrækker, at du kommer til at arbejde fra vores kontor i Silkeborg, men har du den rette profil, og bor et andet sted i landet, finder vi en løsning, da vi er landsdækkende med kontorer over hele landet. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Om dig Vi lægger vægt på, at du har erfaring med projektledelse og projektstyring, og ser meget gerne, at du kommer med en teknisk indsigt i anlægsprojekter. Du skal desuden kunne trives med at arbejde selvstændigt, og være opsøgende i forhold til at opretholde og servicere vores tætte og tillidsfulde kunderelationer.

Vi forventer, at du:

  • Har flair for eller erfaring med projektledelse eller projektstyring.
  • Ser kontakten til kunder, samarbejdspartnere og kolleger som en naturlig del af arbejdsopgaverne.
  • Er velformuleret i både skrift og tale, og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Trives med omskiftelighed og er omstillingsparat, når projekt og proces kræver det af dig.
  • Arbejder struktureret, selvstændigt, proaktivt og har lyst til at gå aktivt ind i samarbejdet med dine kollegaer og vores kunder.
  • Sætter en ære i at løse opgaverne til kundernes tilfredshed.
Desuden værdsætter vi, at du er en positiv, humoristisk og empatisk person, der er klar på nye udfordringer og brænder for, at vi sammen kan blive endnu bedre.

Bliv en del af Geopartner Vi er 240 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, da vi ønsker at være lokalt forankret. I Silkeborg er vi 20 medarbejdere, fordelt på flere fagområder, og uanset hvilket kontor der bliver dit ansættelsessted, vil du blive en del af et stærkt fagligt miljø i Geopartner, som har travlt med spændende projekter. Vores dygtige kolleger skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin.

Hele virksomheden mødes to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Næsten alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT er af den bedste kvalitet. Vi investerer også i vores medarbejdere, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Geopartner.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i at blive en del af Geopartner og vores forhandlingsteam, så send din ansøgning og CV senest den 21.februar 2022. Har du faglige spørgsmål, er velkommen til at kontakte landinspektør og partner Mads Hansen på tlf. 6124 4246. Du er også velkommen til at kontakte områdechef Ole Juul Thomassen på tlf. 4880 9729.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Bredhøjvej 5, 2.
Bredhøjvej 5, 2.
8600 Silkeborg
Tlf:
48809729
Kontaktperson
 
Tlf:
48809729
Adresse:
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2022
Udløber:
21-02-2022
Kviknummer:
LJA-83269127
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed