TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden

|
Nordsjælland
|
Indrykket 19-06-2020

Projektleder til Nyt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center på Rigshospitalet Glostrup

Vil du være med til at stå for planlægning, udbud og udførelse af et Nyt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i tæt samarbejde med et team af entreprenør og rådgivere?

Så er du måske vores nye projektleder.

Om os
Center for Ejendomme er et koncerncenter i Region Hovedstaden, som siden 1. januar 2017 har varetaget regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skaber, driver og optimerer vi de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt står for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i fuld gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for Center for Ejendommes ca. 700 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I Center for Ejendomme skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?

Om stillingen
Vi søger en projektleder, med byggefaglig uddannelse og baggrund, som brænder for at præge en byggesag i bygherrerollen. Erfaring som bygherre er ikke nødvendigt, da vi lægger større vægt på, at du har potentiale og de rette personlige egenskaber og kompetencer.

Som Bygherre projektleder skal du supplere vores team, som allerede består af 3 erfarne projektledere og 1 projektchef. Det er et fantastisk spændende projekt, der løber over flere år, hvor du vil få mulighed for at være med næsten helt fra starten.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende projektlederjob i en kompleks og interessant kontekst. Du bliver del af et team med en god blanding af erfaringer og kompetencer. Vi lægger vægt på at teamet fungerer godt sammen og at vi har det godt på vores arbejde.

Du vil få mange forskelligartede opgaver, afhængig af hvad byggesagen kræver eller hvad din kollega evt. måtte have behov for hjælp til. Vi er et team der supplerer og hjælper hinanden.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • klargøring af udbudsmateriale
  • at bidrage til udbudsforretning og kontraktforhandlinger
  • at bidrage til planlægning og styring af delprojekter med henblik på optimal gennemførelse i forhold til tid, kvalitet, økonomi og sikkerhed
  • koordinering med og inddragelse af byggesagens interessenter
  • mødeafholdelse (både som deltager og mødeleder)
  • økonomiopfølgning
  • risiko- og kvalitetsstyring
  • rapportering
  • IKT opfølgning
Som bygherre er opgaverne mange og forskellige. Nogle opgaver er komplicerede og svære andre mere rutineprægede. Vi har brug for, at du løser begge dele.
Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner, så gennem din opgavevaretagelse vil du være med til at sikre, at Center for Ejendomme er en stærk og værdsat partner.

Om dig
Vi har brug for en person med en stærk personlighed, et stort drive og med stærke samarbejdskompetencer. Du skal kunne se dig selv i rollen som en bygherre, der (med tiden) tør tage lederskabet for din del af byggesagen og være den drivende og samlende kraft der fastholder byggesagens parter på sporet. Du sætter en ære i høj faglighed og du opnår tillid mellem byggesagens parter ved at være autentisk og troværdig.

Du kommer til at få en stor berøringsflade med mange forskelligartede interessenter, så du skal kunne tale med hvem som helst, sætte dig i deres sted og vinde deres tillid.

Du vil referere til projektchefen for Nyt Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Kontakt os for yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mie A. A. Andersen, projektchef for Nyt BUC på telefon: 29 77 97 93 eller på mail: mie.alexandra.alsmik.andersen@regionh.dk

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Dit primære arbejdssted er på Rigshospitalet Glostrup, men du skal forvente at kunne varetage projekter og deltage i møder på andre matrikler i Region Hovedstaden.

Center for Ejendomme har hovedkontor på adressen Lyskær 13A i Herlev, men er lokaliseret på alle matrikler i Region Hovedstaden.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og uddannelsesbevis i vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist d. 18. juli 2020.

Vi forventer at indkalde til og holde samtaler løbende.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400 Hillerød
Tlf:
21268374
Kontaktperson
 
Tlf:
29779793
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-06-2020
Udløber:
18-07-2020
Kviknummer:
LJA-80503607
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Region Hovedstaden
Hillerød, Nordsjælland
Beliggenhed
Lignende job
Meploy ApS
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn