TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Region Sjælland

|
Midtsjælland
|
Indrykket 13-09-2021

Projektleder til Sjællands Universitetshospital Køge, Driftsafdelingen, Teknisk afsnit

I forbindelse med udbygningen af Sjællands Universitetshospital, søger teknisk afsnit projektleder til varetagelse af større og mindre driftsrelaterede projekter på hospitalet.

Om afdelingen

Driftsafdelingen beskæftiger en lang række faglige medarbejdere inden for teknik, logistik og udvikling. Vores opgave er at understøtte den kliniske aktivitet og bidrage til den samlede udvikling af hospitalet.
Teknisk afsnit på Sjællands Universitetshospital Køge varetager drift- og vedligehold af bygninger, energiforsyninger og tekniske installationer. Mange arbejdsopgaver vil ændre karakter i takt med at de nye bygninger ibrugtages, og ny teknologi erstatter hidtidige arbejdsopgaver.

Vi lægger stor vægt på at omgås hinanden på en udadvendt, hjælpsom og humoristisk facon. De seneste år har vi arbejdet med kulturmål som tillid, ejerskab, samarbejde og åbenhed, og vi forventer at du deltager aktivt i det fortsatte arbejde med udviklingen af afdelingen.

Om jobbet

Som projektleder tager du ansvar for dine opgaver, er målrettet og omstillingsparat, med et klart blik på de tværgående opgaver der skal løses som et team af hele teknisk afsnit. Dine opgaver bliver alsidige og du får rig lejlighed til at udforske den nyeste viden og teknologi indenfor moderne hospitalsdrift. Du skal kunne planlægge din egen tid og være forberedt på at dagen aldrig går som du har planlagt fra morgenstunden.

Din baggrund kan være som maskinmester, konstruktør, ingeniør eller tilsvarende driftsorienteret baggrund. Du har erfaring med drift og vedligehold af bygninger og tekniske installationer, du kan udføre omkostningskalkulationer for bygningsdrift og har erfaring med projektledelse. Samtidig er det vigtigt at du kan se dig selv som en aktiv part i vores samarbejde på tværs af vores teams.

Sjællands Universitetshospital er en spændende arbejdsplads, hvor din indsats og dine kompetencer er et vigtigt bidrag for hospitalets drift. Du vil have daglig kontakt med mange forskellige mennesker både kolleger og patienter og må forvente en travl hverdag på et afsnit i konstant udvikling.

Din profil

  • Du er fagligt robust.

  • Du arbejder struktureret og følger op på opgaverne.

  • Du har erfaring med kvalitetsstyring.

  • Du har udpræget ordenssans og er kvalitetsbevidst.

  • Du er villig til at lære fra dig og selv lære nyt.

  • Du vil gøre en forskel for vores kollegaer på hospitalet.

Vi har brug for dig som har erfaring med drift af bygninger, er udadvendt, nysgerrig, engageret, fleksibel og løsningsorienteret.

Aflønning vil ske inden for den relevante overenskomst.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk
Tlf:
40352757
Kontaktperson
 
Tlf:
70155000
Adresse:
4600 Køge
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2021
Udløber:
31-10-2021
Kviknummer:
LJA-82652538
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Region Sjælland
Holbæk, Vestsjælland
Beliggenhed
Gem annonce