TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Regionskommune

|
Bornholm
|
Indrykket 03-09-2020

Projektleder til vejområdet

Bornholm er inde i en positiv udvikling, som blandt andet betyder at der er stor fokus på udvikling af vores byer i relation til parkeringsstrategier, trafiksikkerhed og helhedsplaner. De bornholmske veje og stier er desuden helt centrale i forhold til øens turismestrategi og generelle samfundsmæssige udvikling.

Vi søger derfor en medarbejder til at indgå i vejmyndighedsteamet og i samarbejde med blandt andet kommunens planafdeling medvirke til at realisere de mange spændende projekter. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne kombineret med erfaring fra vej- og/eller byplanområdet. Erfaring inden for en politisk styret organisation vil være en fordel.

Kan du med din erfaring og engagement bidrage til at inddrage borgere og erhvervsliv i opgaven, så søger vi dig til en stilling som projektleder til besættelse den 1. november 2020 eller snarest derefter.

Vi lægger vægt på, at du

 • har en uddannelse som, ingeniør, landinspektør, landskabsarkitekt, byplanlægger eller lignende
 • har erfaring som projektleder indenfor det tekniske område
 • har gode evner for tydelig kommunikation i skrift og tale
 • har erfaring med borgerinvolverende processer og projekter

Center for Natur, Miljø og Fritid er en lille og dynamisk organisation, som er i gang med at skabe fremtidens Bornholm. Vores medarbejdere er ikke bare myndighedspersoner, men facilitatorer i åben dialog med borgere og virksomheder. Vi er i en spændende proces over de næste år, som kræver medarbejdere, der er innovative og dygtige til at udvikle processer og parate til dialog. Du kan læse leders personlig ledelsesgrundlag her: https://www.brk.dk/stillinger/Documents/PersonligeLedelsesgrundlagPT.pdf

Vi kan tilbyde dig:

 • en spændende, kreativ og engageret arbejdsplads med mange forskellige faglige udfordringer
 • et job hvor du, sammen med de øvrige kolleger i teamet, har store muligheder for selv at præge opgaverne
 • en høj grad af uddelegering af ansvar samt en god og uformel omgangstone
 • dygtige og engagerede kolleger, der sætter trivsel på arbejdspladsen højt
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • et arbejdsmiljø, hvor vi er fleksible, hjælper hinanden, og hvor vi løbende udfordrer hinanden og lærer på jobbet, samtidig med at vi har det sjovt sammen.
   

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-11-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 27-09-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt Uge 41

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Palle Kreutzberg Tourell på 56922109 eller 30181434.
 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700 Rønne
Kontaktperson
 
Tlf:
56920000
Adresse:
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-09-2020
Udløber:
27-09-2020
Kviknummer:
LJA-81010893
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job