TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Enemærke & Petersen A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-03-2021

Projektleder total- og hovedentrepriser

STILLINGEN
Til at styre total- eller hovedentrepriser i Nordjylland søger vi en projektleder. Projekterne har typisk en størrelse på 15-30 mio, og kan f.eks være nybyg af boliger for boligforeninger eller developere. Det kan også være større renoveringer og ombygninger af skoler, boliger etc.
Du bliver en del af et stærkt team i Aalborg på +100 medarbejdere, der håndterer projekter i det nordjyske. Vi har en stor egenproduktion og har en række stærke samarbejdspartnere på de øvrige fag. Du får det fulde ansvar for at styre 1-2 projekter ad gangen sikkert i mål. Tidsplaner, økonomi, aftaler med underentreprenører, byggestyring og den daglige dialog med alle involverede ligger på dit bord. Du har et erfarent hold af byggeledere og håndværkere i teamet.

DIN BAGGRUND
Du er formentligt håndværksuddannet med en teoretisk overbygning som bygningskonstruktør eller lignende. Du besidder gode sociale egenskaber, der sikrer et godt samarbejde med dine kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Vi lægger stor vægt på interesse-baseret dialog og forventer, at du evner at lede og fordele arbejdet på en involverende måde. Vi lægger stor vægt på vores værdier og forventer, at du kan identificere dig med disse. Du har den nødvendige pondus og gennemslagskraft til at håndtere de udfordringer en travl hverdag med mange medarbejdere og samarbejdspartnere kan give.

Du er struktureret og ordensmenneske, der sætter overliggeren højt, men også realistisk, så du kommer succesfuldt i mål med dine projekter. Du er engageret og pligtopfyldende, og følger op og har styr på tidsplaner og aftaler. Du har et godt overblik i en travl hverdag, hvor du skal kunne håndtere en til tider hektisk hverdag med mange bolde i luften. Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har bevist dine evner som en dygtig projektleder. Da vi ofte er total- eller hovedentreprenør på opgaverne forventer vi, at du har en god forståelse for de forskellige fag i disse entrepriser.

VI TILBYDER
Vi tilbyder ansættelse i en attraktiv landsdækkende entreprenørvirksomhed, hvor du får store frihedsgrader til at køre dine projekter succesfuldt i mål. Arbejdsmiljøet er uformelt med vægt på godt humør og korte beslutningsveje. Lønpakken er konkurrencedygtig og inkluderer pensionsordning, sundhedsordning og mulighed for firmabil på hvide plader.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Enemærke & Petersen A/S
Rørdalsvej 81
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Adresse:
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-03-2021
Udløber:
14-05-2021
Kviknummer:
LJA-81848655
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Bygningsstyrelsen
København, Storkøbenhavn
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn
Gem annonce