TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pay-Back specialist rekruttering ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 03-05-2021

Projektleder/elinstallatør

På vegne af TS Tech A/S søger vi en projektleder/elinstallatør.

Om TS Tech A/S

TS Tech A/S beskæftiger mere end 50 medarbejdere. Virksomheden har en stærk position som totalleverandør af elinstallationsløsninger i Esbjergregionen og som totalleverandør af løsninger til vindindustrien. TS Tech A/S er én af de førende virksomheder og foretrukne samarbejdspartner på markedet inden for el-infrastruktur på havne og installationsskibe, vedligehold af komponenter samt levering af reservedele til vindindustrien. Virksomheden har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. TS Tech A/S’ forretningsområder spænder bredt inden for det eltekniske område - med fokus rettet mod vind, marine, offshore og industri.

Læs mere om TS Tech A/S her: www.tstech.dk.

Til hvilke opgaver

Som projektleder/elinstallatør vil du indgå i afdelingen Tender & Projects, hvor du sammen med afdelingens øvrige medarbejdere vil arbejde med spændende opgaver relateret til funktionen med et primært fokus mod erhverv og industri.

Primære opgaver:

  • deltagelse i tilbudsfasen, herunder beregning, gennemgang af udbudsmaterialer, kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
  • projektering
  • design og dokumentation i PCSCHEMATIC eller andet tegneprogram
  • ansvar for egne projekter, hvor du sikrer, at projekterne gennemføres i aftalte kvalitet, omfang, pris og tidsramme
  • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
  • indkøb af komponenter og materialer.

Hvem søger vi

Vi søger en selvstændig og kvalitetsbevidst person med nogle års erfaring fra en lignende stilling. Som person er du god til at kommunikere og samarbejder godt på alle niveauer. Herunder med byggeledelsen og montører. Teoretisk er din baggrund sikkert elinstallatør, maskinmester eller elingeniør.

Du har erfaring med design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN eller SEE Electrical (CADdy++). Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du har eller er indstillet på at tage bopæl i Esbjergregionen.

Vi tilbyder en unik mulighed

Vi søger blandt de bedste og stiller høje krav til dig. Til gengæld får du muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen mod international vækst, og som har midlerne, strategien, ambitionerne samt de ledelsesmæssige kompetencer til at nå målene.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Nørregade 10
6600 Vejen
Tlf:
31528191
Kontaktperson
 
Tlf:
50555666
Adresse:
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2021
Udløber:
03-06-2021
Kviknummer:
LJA-82044761
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Pay-Back specialist rekrutteri
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
HØRNING INSTALLATION ApS
Skanderborg, Østjylland