TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ERHR Rekruttering

|
Midtjylland
|
Indrykket 04-06-2021

Projektleder/projekteringsleder, Birch Ejendomme, Silkeborg

Projektleder/projekteringsleder til større byggeprojekter

Birch Ejendomme udvikler og opfører omkring 1.500 boliger om året. De udvikler selv projekterne i tæt samarbejde med deres rådgivere, og projekterne spænder dermed fra den gode idé til færdigt byggeri.

De mange boliger opføres typisk i projektpakker med hver 80 – 300 boliger, hvilket stiller store krav til en helhedsforståelse i projekterne, som skal afstemmes med de kommunale interesser. Der arbejdes dermed ikke kun med byggetekniske optimeringer, men i særdeleshed også med infrastruktur, landskab, natur og fællesskab imellem byggerierne.

Projekterne favner fagligt bredt, og er en helt unik platform for at udfordre og videreudvikle dine faglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsteknik og i meget høj grad dine færdigheder indenfor projektledelse.

Jobbet/Kvalifikationer

Du har ansvaret for 2 – 4 projekter med 80 – 300 boliger pr. projekt, som du driver fra og med dispositionsforslag til færdigt byggeri. Dit primære ansvar vil dog være rådgivere og myndigheder, mens byggeledelsen har ansvaret for koordinering af byggepladsen.

Du har ansvaret for et stort internt projektteam på 10 – 15 kollegaer som er specialister for hvert af deres fagområde, og derudover har du det overordnede ansvar for et rådgiverteam af samme størrelse.
Din opgave er at få koordineret arbejdet mellem de 2 projektgrupper; Projektering og Udførsel - og i samarbejde med dem få udfordret projektets løsninger til den yderste optimering.

Du har ansvaret for tidsplan og økonomistyring i projekteringsfasen, og sikrer dermed et færdigt projekt til tiden og indenfor den aftalte økonomiske ramme.

Du har ansvaret for myndighedsdialogen i rollen som bygherre, hvor du er i kontakt med flere af kommunens myndigheder (Plan, Miljø, Byggesag, Vej).

Det er et krav, at du har bygge- eller anlægsteknikindsigt og gerne som ingeniør, arkitekt eller konstruktør.

Du kan have en baggrund som projektleder/projekteringsleder/bygherrerådgiver i en rådgivervirksomhed eller projektleder i en byggevirksomhed.

Du trives ved at sikre det optimale projekt, og at du konstant har en plan for, hvordan du kommer i mål, at du sidder for bordenden og dermed sætter retningen for projektet, samt at arbejde i et højt tempo med mange interessenter.

De tilbyder en arbejdsdag med mange spændende projekter og et meget højt fagligt niveau i en flad organisation, hvor arbejdsmiljøet bedst kan kendetegnes ved ”vi hjælper hinanden”.

De tilbyder en attraktiv lønpakke med pension etc.

Birch Ejendomme:

Birch Ejendomme er ca. 260 medarbejdere, der holder til i nye attraktive lokaler i Silkeborg.

De har en uformel omgangstone, og de arbejder ud fra værdien; Ordentlighed.
De er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

Tiltrædelse:

Snarest muligt, men vi venter på den rette.

Ansøgning:

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, ERHR Rekruttering via tlf. 2121 6464 som forestår denne rekruttering for Birch Ejendomme.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ERHR Rekruttering
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf:
21216464
Adresse:
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2021
Udløber:
30-07-2021
Kviknummer:
LJA-82207274
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
HØI & THOMASSEN A/S
København, Storkøbenhavn
LUBI Vikar & Rekruttering ApS
Slagelse, Vestsjælland
Gem annonce