TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

THVILUM A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 23-04-2021

Projektstyrende teknisk designer

Har du erfaring med ledningsregistrering eller GIS, og har du lyst til et job hvor du både kører ud og GPS-opmåler og efterfølgende lægger data ind? Har du kendskab til forsyningssektoren og flair for IT, og brænder du for en alsidig hverdag, med tæt kontakt til kunderne? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som projektstyrende teknisk designer.

 Du bliver en del af et dedikeret og dynamisk team på 21 personer. Vi lægger stor vægt på et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager til den gode atmosfære og vores imødekommende og uformelle tone. Du vil fra dine kollegaer og din leder få en god sparring og masser af faglige udfordringer med ansvar for egne projekter.

 Om jobbet

I stillingen som projektledende teknisk designer vil du servicere vores mange kunder. Du vil foretage ledningsregistrering, GPS-opmåling, datakonvertering samt yde teknisk support hjælp. Du har selv den direkte kontakt til egne kunder, fra projektets start og frem til aflevering. Du har en god salgsforståelse, og du bliver en del af et opmålingsteam på 4-5 personer der tilsammen dækker hele landet.

 Derudover vil du arbejde med:

  • Indhentning af oplysninger omkring tidligere registreringer, fra forskellige offentlige myndigheder og private samarbejdspartnere.
  • Rådgivning og sparring omkring optimale kundeløsninger.
  • Udarbejdelse af digitale ledningsdata i AutoCAD/AutoCAD LT med egen udviklet applikation, Thvilum GIS.
  • Support til kunder omkring Thvilum GIS via TeamViewer.

 Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet teknisk designer/assistent eller landmålerteknikker – med erfaring fra et forsyningsværk, rådgivende ingeniørvirksomhed, en landinspektør eller fra kommunen. Du har indgående kendskab til registrering af ledninger/GIS. Det er forventeligt, at du har en god IT-forståelse generelt og er rutineret bruger af et tegneprogram. Du kommunikerer på dansk i skrift og tale, da kunderne er små- og mellemstore vand- og varmeværker i hele Danmark.

 Derudover forventer vi, at du:

  • er serviceminded og lydhør, og at du trives med en høj grad af selvstændighed samtidig med, at du er god til at samarbejde med kollegaer og kunder.
  • har et godt overblik og kan håndtere flere igangværende projekter samtidig.
  • er ansvarsbevidst, struktureret og omhyggelig i udførelsen af arbejdet.
  • er god til at koordinere og kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.
  • har et godt drive, er engageret og har en positiv tilgang til dine opgaver.
  • er en person, som sætter en ære i at levere et produkt af høj kvalitet til den aftalte tid.

Om Thvilum A/S
Thvilum A/S blev grundlagt i 1988 og har speciale inden for ledningsregistrering, opmåling og programudvikling til vand - og varmeværker. Foruden kortlægning af ledninger for forsyningsværker har vi udviklet GIS-software og WebGIS løsning til brug hos vores kunder.

Vi følger den tekniske og lovgivningsmæssige udvikling på forsyningsområdet meget tæt, så vi kan sparre og rådgive kunderne på bedste vis samt leverer god service og ydelser af høj kvalitet.

Du kan læse meget mere på: www.thvilum.dk

 Vi ser frem til at høre fra dig

Send din ansøgning, CV og relevante bilag til hanne@thvilum.dk.

Vi indkalder løbende relevante ansøgere, og opfordrer dig derfor til at søge snarest muligt, dog senest d. 18. maj 2021.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
THVILUM A/S
Aabygade 10
8300 Odder
Tlf:
86546233
Kontaktperson
Hanne Thvilum
Tlf:
86546233
Adresse:
8300 Odder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-04-2021
Udløber:
18-05-2021
Kviknummer:
LJA-82004508
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
TOPTEAM
Skive, Vestjylland
BYGHOLM WOOD A/S
Aarhus, Østjylland
Gem annonce