TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CRH Concrete A/S

|
Midtsjælland
|
Indrykket 23-10-2020

Projekttekniker - vil du være med til tegne og sætte præg på byggerier i hele landet?

Kunne du tænke dig at være en del af projekteringsteamet i Viby Sj. og blive udfordret og bruge din uddannelsesmæssige baggrund på mange krævende prestigeprojekter - hvad enten det er enfamiliehuse, etagebyggerier, skoler, P-huse, kontor domiciler, supersygehuse – eller Royal Arena?

Velkommen til CRH Concrete A/S, Viby Sj.

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger - og er desuden en del af den internationale koncern CRH plc., der med ca. 80.000 medarbejdere fordelt i 30 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.

I Danmark er vi ca. 1.400 engagerede kolleger fordelt på 10 fabrikker, som alle bidrager til at sikre den fortsatte udvikling og vækst i byggebranchen. CRH Concrete er en økonomisk solid virksomhed, hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling.

Jobbet i Viby Sj.

Du vil i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere være ansvarlig for projektering og optegning af elementtegninger og montageplaner, gennemføre egenkontrol af produktionstegninger samt håndtering af projektændringer. Du får indblik i hele processen fra projektering, beregninger og dimensioneringer til den endelige montage

”Du kommer til at indgå i et team med et stærkt sparringsmiljø, bestående af erfarne og engagerede kolleger, der alle arbejder på at skabe optimale løsninger for projektet. Vi er tæt på produktionen, hvor vi sammen med vores dygtige kolleger kan drøfte optimeringer og løsninger i forhold til det endelige produkt. Du vil ligeledes være i løbende dialog med kunder, rådgiver samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.” udtaler projekteringsleder Charlotte Carow

På tegnestuen i Viby Sj. projekterer og optegner vi primært vægge og søjler.  

Hør Mads fortælle om jobbet her 

Masser af faglig sparring og uformelt arbejdsmiljø

Du er enten uddannet teknisk designer, byggetekniker eller bygningskonstruktør – og gerne med erfaring fra betonelementbranchen. Det vil desuden være en stærk kompetence, at du er bekendt med Revit. Du får naturligvis en grundig oplæring af erfarne kolleger, der gerne bakker op om din udvikling og læring, således der vil være mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer.

Du er god til at analysere og gennemskue projekter, og vi forventer, at du kan kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer - derfor er det et krav, at du taler og skriver dansk. Hverdagen vil bl.a. kræve struktur, grundighed samt overblik og du slipper ikke opgaven, før du er i mål.

Samarbejde er et nøgleord i CRH Concrete A/S – du forstår styrken ved forskellighed og sætter gerne dine sociale kompetencer i spil, for at bidrage til et godt arbejdsmiljø - ikke bare i afdelingen men med alle kolleger på tværs af produkter og geografi. Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt men godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, høj faglighed og kvalitet.

Interesseret?

Send din ansøgning udformet på dansk via dette link senest søndag, den 8. november 2020. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projekteringsleder Charlotte Carow på telefon 7637 7110.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
CRH Concrete A/S
Vestergade 25
4130 Viby Sjælland
Kontaktperson
 
Adresse:
4130 Viby Sjælland
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-10-2020
Udløber:
08-11-2020
Kviknummer:
LJA-81302705
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job