TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Meneta Holding A/S

|
Fyn
|
Indrykket 02-07-2021

PTA-Ingeniør med fokus på HSE til Meneta Danmark ApS

Kunne du tænke dig at arbejde i en veletableret virksomhed og ønsker du nye udfordringer i et job med ansvar og indflydelse. Så har du muligheden for at få et spændende job som PTA-ingeniør med fokus på HSE hos Meneta Danmark ApS

Stillingen:

Stillingen er nyoprettet og du vil derfor få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og opgaverne. Du vil som PTA-ingeniør med særligt fokus på HSE blive ansvarlig for at drive den daglige sikkerhedsledelse samt de projekter der bliver afledt heraf.

Din primære arbejdsopgave og ansvarsområde bliver planlægning og gennemførelse af større og mindre projekter inden for sikkerhed, både af teknisk og formidlingsmæssig karakter; Herunder bl.a. implementering af sikkerhedstiltag afledt af APV handleplaner. Du vil derudover blive ansvarlig for bestilling/indkøb af reservedele til vores maskiner, du vil skulle tage del i projekter der er afledte af eventuelle reklamationer, samt indgå i projektgrupper vedr. procesoptimering. Du vil skulle udarbejde instruktioner vedr. processer indenfor sikkerhed og ved optimering af udstyr og processer. Derudover vil du skulle være med til at opbygge strukturen for systematisk vedligehold. Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team.

Kvalifikationer:

Du er uddannet maskinmester, ingeniør eller har en anden relevant teknisk baggrund. Du er gerne nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling i industrien. Det er vigtigt, at du er hands-on og arbejder struktureret og systematisk samt evner at realisere projekter fra tanke til handling. Dine primære interesserer, har du inden for sikkerhed, vedligehold og maskinbygning, du brænder for at finde de optimale løsninger og du er nysgerrig og sætter spørgsmålstegn ved eksisterende metoder og procedurer med henblik på hele tiden at optimere. Du skal kunne arbejde selvstændigt og kunne træde i karakter når handling kræves, både ift. sikring af drift og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag med indflydelse og ansvar i en international organisation. Med en fri og uformel omgangstone. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere informationer:

Meneta Danmark ApS er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S, som oprindeligt blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Selskaberne i Meneta Holding A/S fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina og har omkring 2.000 ansatte globalt.

Meneta Danmark ApS fremstiller stålbagplader til skivebremser. Vores kunder er bremsebelægnings-producenter og bremsesystemproducenter. Selskabet beskæftiger ca. 90 personer totalt set i Danmark. Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Meneta Holding A/S
Strandholtvej 49
5270 Odense N
Kontaktperson
 
Tlf:
22370957
Adresse:
5270 Odense N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2021
Udløber:
06-08-2021
Kviknummer:
LJA-82337051
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed