TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GKN WHEELS NAGBØL A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 08-09-2020

PTA'er med Lederpotentiale

Til komplekst produktionsapparat søger vi en datadreven PTA’er som
ønsker at arbejde i spændingsfeltet mellem PTA, QA og produktionsledelse.

 

Med reference til én af fabrikkens 4 afdelingsledere bliver du en del af virksomhedens produktionsledelsesteam bestående af både Plant Director, Operation Manager, afdelingsledere, QA samt øvrige specialister. Du bliver sammen med dette team ansvarlig for at forberede, koordinere, optimere og lave løbende forbedringer på tværs af produktionsapparatet. En produktion som i høj grad
er kendetegnet ved stor ordre- og procesvariation tilsammen med en stor værktøjskompleksitet.

Ansvar og opgaver
Dit ansvar bliver at arbejde målrettet med at nedbringe fejl i produktionen og smidiggøre produktionsapparatet yderligere, så GKN Wheels Nagbøl A/S også i fremtiden kan sikre ”just in time”
levering til kunderne tilsammen med en fortsat øget effektivitet og nedbringelse af ”not right first time”. En opgave som kun lykkedes gennem tæt samarbejde og sparring med dine kollegaer på tværs af
beslutningsniveauer, funktioner og faggrupper.

Dine kvalifikationer
For at få succes i rollen er det afgørende, at du formår at bevare overblik og have fokus på de rette elementer. Du er i høj grad datadreven og formår at bringe de rette data frem i lyset, så beslutninger træffes på rette grundlag.


Du har gerne erfaring med produktionsoptimering og har stiftet bekendtskab med blandt andet SMED, Root cause analysis, Six Sigma værktøjer m.v.
Du har sandsynligvis erfaring fra en metalbearbejdende virksomhed, en maskinbygger eller en større relevant og/eller kompleks produktionsvirksomhed.


Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester, ingeniør eller har en anden videregående teknisk relevant uddannelse. Det er afgørende, at du har det rette tekniske afsæt tilsammen med evnen og lysten til at skabe indsigt, overblik og ikke mindst vedvarende forandringer sammen med dine kollegaer.

Du tilbydes
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at arbejde med løbende forbedringer i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Arbejdsmiljøet er teamorienteret, og et smil og en god portion humor er med til at sikre gode samarbejdsrelationer og løsninger selv i en til tider hektisk
hverdag med produktion 24-7.


Der er i stillingen veldefinerede mål og mulighed for at skabe løbende forbedringer med meget synlige resultater til følge. For rette vedkommende vil der samtidig blive sat både faglige og personlige mål ift. den individuelle udvikling med mulighed for at bevæge sig ind i en lederrolle på længere sigt.


Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.
Referencenummer: DK-07688

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Helene Tersbøl Kristiansen, Mercuri Urval, tlf. 4132 8607

Om virksomheden
GKN er en global organisation, som beskæftiger ca. 58.000 medarbejdere verden over. GKN Wheels i Nagbøl A/S producerer fælge og fabrikken består af ca. 360 medarbejdere, som arbejder i 3-5-holdsskift, og hvor kunderne blandt andre er store globale OEM’er i landbrugs- og jordbearbejdningssektoren.
Levering ’just in time’ er en selvfølge, ligesom tilfredse kunder er afgørende for GKN’s fortsatte udvikling.
Kvaliteten og hermed ’right first time’ er derfor et altafgørende fokus.
GKN er en global højteknologisk og udviklingsorienteret virksomhed, hvor innovation er det, som adskiller dem fra deres konkurrenter, hvilket er et centralt element i deres succes.
En balance mellem kulturer, etnicitet og køn hjælper med at bringe nye idéer og kreativitet til GKN. En virksomhed hvor der er brug for mennesker med forskellige baggrunde, kvalifikationer og perspektiver til at få fornyet originalitet, fantasi og kreativitet i deres teams rundt om i verdenen.
De behandler alle deres medarbejdere retfærdigt og er forpligtiget til at sikre, at der ikke sker diskrimination eller chikane mod deres ansatte eller fremtidige medarbejdere på grund af køn, seksuel
orientering, handicap, religion, farve, race, national eller etnisk oprindelse.
Du kan læse mere om GKN-koncernen på www.gkn.com.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
GKN WHEELS NAGBØL A/S
Nagbølvej 31
6640 Lunderskov
Kontaktperson
 
Tlf:
41328607
Adresse:
6640 Lunderskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
06-10-2020
Kviknummer:
LJA-81048786
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Novo Nordisk A/S
Kalundborg, Vestsjælland
BROCK&HR-NAVIGATOR ApS
Herning, Vestjylland