TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

erwin andersen a/s

|
Vestsjælland
|
Indrykket 17-06-2022

QSHE-profil med udviklingspotentiale

Vil du med på en faglig og personlig vækstrejse hos én af Skandinaviens største vognmandsforretninger?

Jobbet:
Der er to tilgange til løsning af denne opgave, men det afgørende for virksomheden er at få det helt rigtige menneske med på rejsen. En profil med et solidt og sundt værdisæt, der ikke kun kan blive en faglig hjørnesten i virksomheden, men også en organisatorisk kulturbærer, der kan være med til at præge hele organisationen.

Du er enten, eller……:
Enten en rigtig dygtig kvalitetskoordinator, der har lyst og evner til at udvikle dig i en lederrolle inden for QSHE. Du starter jobbet på en lidt mindre bane, hvor dine faglige, personlige og ledelsesmæssige kompetencer bliver udviklet i takt med udviklingen i opgavernes tyngde.

eller en ”færdighærdet” QSHE-lederprofil med en solid erfaring, der gør dig i stand til, efter en kort introduktion til opgaven, at tage det fulde ansvar.

Uanset din tyngde vil du, med reference til direktøren og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Svebølle, blive ansvarlig for QSHE-aktiviteterne i hele organisationen, også de udenlandske datterselskaber.

Fokus på motivation af medarbejdere og reel implementering af værktøjer og processer i organisationen er afgørende indsatsområder, der bl.a. kræver løbende inhouse trænings- og uddannelsesaktiviteter. Værktøjer er intet værd, hvis ikke disse implementeres med et motiverende engagement og anvendes ud i sidste geled.

Dine primære arbejdsområder inden for QSHE bliver:

Q – Udvikle og vedligeholde procedurer i henhold til virksomhedens ISO 9001/14001, GMP+ og SQAS-certificeringer. Deltage i optimering og udvikling af kvalitetsstyringssystemet. Sikre ensartet dokumentstyring. Behandle afvigelser og reklamationer fra kunder. Iværksætte forebyggende og korrigerende handlinger. Planlægge og udføre interne audits samt være virksomhedens repræsentant ved eksterne audits. Planlægge og forestå uddannelse i virksomheden inden for relevante ansvarsområder. Foretage måling, analyse og opfølgning på virksomhedens kvalitetsmål.

S – Sikre overholdelse af love og regler for arbejdsmiljø, bistå Arbejdstilsynet ved tilsyn i virksomheden samt følge op på afvigelser. Tage ansvar for forsikringsforhold, herunder også forestå sagsbehandling i forbindelse med skader på materiel, bygning og mandskab.

H – Iværksætte tiltag sammen med ledelsen, der sikrer den samlede medarbejdertrivsel, bl.a. med fokus på fastholdelse, motivation og den enkelte medarbejders helbred. Udover arbejdet med den traditionelle APV skal du evne at tænke ud af boksen og motivere hele organisationen til at bruge værktøjerne og følge de beslutninger, der træffes.

E – Indenfor miljøstyring bliver nogle af nøgleopgaverne: miljøkortlægning, registrering af kemikalieforbrug samt håndtering af dokumentation i forbindelse med drift af rensningsanlæg, herunder sikre at tilladelser og love overholdes.

Kvalifikationer:
Som nævnt, kan du enten være en dygtig ”kvalitetsprofil”, der er på vej, eller du kan være den færdigstøbte QSHE-leder, der springer lige ind i opgaven.

Du har måske en ingeniøruddannelse, evt. suppleret med en håndværksmæssig baggrund. Du har erfaring med kvalitets- og miljøarbejde, men ikke nødvendigvis hentet inden for vognmandsbranchen. Din erfaring kan også komme fra en produktionsvirksomhed, en virksomhed i vindmøllebranchen eller fra opgaveløsning inden for automotive. Uanset branche, er det vigtigt, at du har gennemført interne og eksterne audits og er vant til at tage førertrøjen på.

Jobbet kræver ligeledes, at du har gennemgået et ISO9001 Lead Auditor kursus og har kendskab til ISO14001, og skulle du have kendskab til SQAS, ville det være et ekstra plus, men slet ikke et krav. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

For at komme i betragtning til stillingen skal du ligeledes kunne vinge nedenstående punkter af:

  • Du sidder i dag – helt eller delvis – med ansvar for lignende opgaver
  • Du arbejder vedholdende og struktureret med opgaverne, og du trives med at veksle mellem større projekter og de mere lavpraktiske ad hoc-opgaver, der er lige så vigtige at komme i mål med. Du er desuden procesorienteret, og det ligger naturligt for dig at omsætte tanker, planer og processer til konkrete målsætninger og handlinger, som du kommer i mål med.
  • Som person er du moden og robust med en solid og motiverende gennemslagskraft og stærke samarbejdsevner, kombineret med en høj grad af selvstændighed og et godt overblik, der gør dig i stand til at holde hovedet koldt i en hektisk hverdag.
  • Da du skal supportere og motivere tværorganisatorisk, er det vigtigt at kunne kommunikere og samarbejde på alle niveauer. Du evner således at motivere og engagere mennesker, så du får dem med på din rejse.


Du tilbydes:
Johs. Rasmussen, Svebølle A/S lægger stor vægt på at have velmotiverede og glade, kompetente medarbejdere, der til stadighed udvikler sig til gavn for virksomheden og egne karriereønsker. Man bakker hinanden op og spiller hinanden gode.


Du vil møde en bred vifte af spændende udfordringer i en solid, velkonsolideret vækstvirksomhed, hvor der vil være stor mulighed for at skabe rammerne for dit eget job. Har du motivationen for, og potentialet til at løfte dig, vil ledelsen tage dig med på rejsen mod mere ledelse og ansvar.

Du vil lande i en dynamisk og foranderlig hverdag, drevet af gode mennesker med sunde holdninger og stort engagement. Kulturen er uformel, men professionel. Man er ambitiøs og har samtidig et meget stort kundefokus. Du kommer til at løse dine opgaver med en nærværende og beslutningsstærk ejerledelse, der samtidig har fuld opmærksomhed på vigtigheden af effektiv QSHE.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

???????Virksomheden:
Vognmandsforretningen Johs.Rasmussen, Svebølle A/S, www.johs-rasmussen.dk, med hovedkontor i Svebølle på Vestsjælland, blev grundlagt i 1932 og beskæftiger i dag mere end 250 medarbejdere inden for tank-, silo- og betonelementtransport. Udover hovedkontoret på Sjælland, har virksomheden en række afdelinger i Danmark og det øvrige Skandinavien. Virksomheden er i positiv vækst og har en årlig omsætning på over kr. 400 mio. Kvalitet, sikkerhed og miljø er højt prioriteret i organisationen, hvor man bl.a. er ISO 9001/14001 certificeret. Man søger nu en stærk profil, der både kan holde organisation og systemer toptrimmet i forhold til morgendagens krav inden for QSHE.

???????Ansøg:
Er dette en udfordring for dig, bedes du uploade din ansøgning mærket ”01.06.90” samt CV her på siden.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
erwin andersen a/s
Øresøvej 2
4470 Svebølle
Tlf:
11111111
Kontaktperson
 
Tlf:
64414840
Adresse:
4470 Svebølle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-06-2022
Udløber:
12-08-2022
Kviknummer:
LJA-83733114
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Gem annonce