TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

NTEK ApS

|
Vestjylland
|
Indrykket 25-11-2021

Rådgivende Energispecialist

STILLINGEN
Til at fortsætte den positive udvikling NTEK gennemgår, søger vi til en nyoprettet stilling en Rådgivende Energispecialist. 
Vi arbejder bredt indenfor energioptimering og energirådgivning, hvor vi oftest bliver involveret i ventilation, overskudsvarme, returvarme, reduktion af støv og partikler samt el, styring og automatik i krævende produktionsmiljøer.
Du vil typisk være ude på screeningsopgaver omkring halvdelen af din tid. Den resterende tid er du på vores kontor i gode lokaler i Birk i udkanten af Herning, hvor vi deler faciliteter med andre innovative virksomheder. Du vil også kunne benytte vores kontor i Esbjerg. Vores kunder (som vi betragter som vores samarbejdspartnere) opererer indenfor mange forskellige brancher - med en overvægt på fødevare- og medicinalbrancherne. 

Vi regner med, at du via din uddannelse og praktiske erfaring er i stand til at gennemskue komplekse installationer, så du, sammen med salgsafdelingen, kan rådgive om optimering af disse. Du er selv i stand til at udarbejde rapporter, der beskriver løsningerne for kunderne, ligesom du selv kan håndtere målinger og beregninger. Du foretager også funktions- og risikovurderinger på installationerne og ser de energioptimeringsmuligheder, der er i bestående anlæg. Vi ser meget gerne, at du også, som en mindre del af din samlede arbejdstid, er klar til selv at stå som projektleder på visse projekter.  

I denne korte video kan du få et indtryk af måden vi arbejder på:


DIN BAGGRUND
Du har en baggrund indenfor energioptimering og energirådgivning, og vi ser meget gerne, at du har erfaring med energirådgivning og energioptimering i fødevare- og/eller medicinalbranchen i forhold til de særlige krav, der er i disse rene miljøer. Uddannelsesmæssigt er du måske maskinmester, måske med speciale i ventilation eller VVS, men vi er åben for anden relevant baggrund.
Da du vil få en udadvendt rolle som sparringspartner til salgsafdelingen, forventer vi, at du er en dygtig kommunikator, der sætter sig ind i kundens problemstilling. Du trives i en mindre og meget uformel organisation uden bureaukrati, hvor du er med i det meste, og hvor du har store frihedsgrader til at udfolde dig.  
Du arbejder struktureret og ved, at hurtig og præcis respons til kunden er væsentligt for succes. 

Du har et godt IT niveau, hvor vi forventer, at du er hjemmevandt i Excel og Outlook. Det vil være en fordel, om du kan arbejde i Autocad eller andet tegneprogram og har erfaring med beregningsprogrammer. 

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Vi er en mindre men meget alsidig organisation, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den optimale løsning. Vi er derfor afhængige af hinandens kompetencer og gå-på-mod og forventer, du med dit gode humør og positive tilgang til livet bidrager til at opretholde det gode arbejdsmiljø, vi har i huset. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund og ønsker.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Alle spørgsmål om stillingen rettes til Flemming Lund på mail eller telefon  


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
NTEK ApS
Industrivej Syd 11
7400 Herning
Kontaktperson
 
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83008744
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Gem annonce