TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 06-07-2022

Sagsbehandler til landzonesager samt bygge- og beskyttelseslinjer

En af vores kollegaer har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en ny kollega, der kan hjælpe os med varetagelse af landzonebestemmelserne og naturbeskyttelseslovens bygge- og beskyttelseslinjer.

Vi søger en ny kollega, der gerne har relevant erfaring fra en kommune og kan bidrage til gruppen med opgaveløsning inden for planloven og/eller naturbeskyttelsesloven. Vi ønsker os en person, der vægter faglighed og samarbejde højt. Én der er god til at se helheden på borgerens ansøgning og ejendom, og som sammen med ansøger kan finde løsninger og se muligheder inden for de lovgivningsmæssige rammer uden at gå på kompromis med bevarelsen af vores landskabelige og naturmæssige værdier.

Det er en forudsætning, at du har lyst til at indgå i tæt samarbejde og sparring med dine kollager. Endvidere at du kan skære sagerne ind til benet og arbejde effektivt for at løse sagerne. Du vil møde nye faglige udfordringer og opgaver i enhver størrelse, der er så varierende, at du ikke kommer til at kede dig.

Du kommer til at side i et åbent kontorlandskab, som en del af Plan, Teknik og Miljø, hvor vi arbejder på tværs af afdelinger og bruger hinandens kompetencer i forbindelse med tværgående sagsbehandling, arbejdsgrupper og projekter.

I Åben Land, som du bliver en del af, vægter vi faglig sparring højt og løfter opgaverne i fællesskab som et team. Vi tager mange konkrete vurderinger og sørger for ensartethed i behandlingen af borgernes og erhvervets sager. Det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til at byde ind, er god til vidensdeling og sparring samtidigt med, at du fungerer med at løse opgaverne selvstændigt. Vi søger en stærk og skrap medspiller overfor interne og eksterne samarbejdspartnere, som også kan formidle og oversætte lovgivningen til borgere.

Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som f.eks. biolog, landskabsarkitekt, landinspektør, arkitekt, skov- og landskabsingeniør eller lignende. Det er en forudsætning, at du har kørekort.

Arbejdsområder kan, afhængigt af kvalifikationer, være inden for følgende områder

  • Sagsbehandling af naturbeskyttelseslovens bestemmelser om bygge- og beskyttelseslinjer
  • Sagsbehandling efter planlovens landzonebestemmelser
  • Sagsbehandling efter museumslovens bestemmelser om sten- og jorddiger
  • Indstillinger i fredningssager


Om os

Åben Land er en gruppe på 5 medarbejdere, der i øjeblikket består af en landskabsforvalter, to landinspektører og en skov- og landskabsingeniør. Teamet arbejder primært med sagsbehandling, men varetager også planlægnings- og screeningsopgaver. Åben Land er en del af afdelingen Byggeri, Landskab og Miljø, hvor vi er 24 medarbejdere. Vi arbejder efter Skanderborg modellen, hvor kompetencen til at træffe afgørelse i enkeltsagerne er uddelegeret til administrationen.


Vi tilbyder

En interessant hverdag sammen med engagerede kolleger med god humor og uformel omgangstone. Vi har et godt fagligt og socialt miljø, hvor sparring og trivsel er i fokus. Vi har flekstid, sundhedsordning og et godt fællesskab. Vi ser frem til at byde dig velkommen.
Jobsamtaler forventes afholdt 15. og 16. august.


Yderligere oplysninger om stillingen

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte afdelingsleder Torben Lykke Nielsen, telefon 87 94 77 02 (træffes ikke i uge 29 og 30) eller landinspektør Louise Friis Hansen, telefon 87 94 77 31.

Ansøgningsfrist
9. august 2022.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt - ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækst-virksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Skanderborg Kommune
Skanderborg Fælled 1
8660 Skanderborg
Tlf:
87947000
Kontaktperson
 
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-07-2022
Udløber:
09-08-2022
Kviknummer:
LJA-83799281
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Gem annonce