TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SCANPEOPLE ApS

|
Nordsjælland
|
Indrykket 13-05-2019

ScanPeople søger en Produktionschef til Emco Controls

Vi søger en nytænkende og handlekraftig kandidat til en spændende og ansvarsfuld stilling som produktionschef hos vores kunde, Emco Controls. Virksomheden har vokseværk og oplever stor interesse for deres produkter. Virksomheden udvikler og producerer udstyr til mekaniske måleinstrumenter til offshore- og kraftværker. De er i dag ca. 30 ansatte og søger nu en ny kollega, som bliver en del af ledelsesteamet.

Emco Controls eksporterer omkring 80 % af deres produkter til kunder i eksempelvis Skandinavien, England, Holland og lande i Mellemøsten.

Arbejdsopgaverne:
Du vil have det overordnede ansvar for, at ordrerne produceres i den rette kvalitet og inden for den aftalte deadline. Derudover er det dit ansvar at optimere de eksisterende produktionsprocesser samt arbejdsmetoder.
Alle ordrer er kundespecifikke, hvorfor du skal være både løsningsorienteret og nytænkende/innovativ.

Du vil få ledelsesansvar for ca. 12 produktionsmedarbejdere (teamledere, industriteknikere, smede og montører).
Dette inkluderer MUS-samtaler, nyansættelser samt afskedigelser. Det er vigtigt, at du tager ansvar, har pondus og er i stand til at træffe beslutninger, der ikke altid er populære blandt alle.

 • Du sikrer indkøb til gode priser med optimal leveringstid, med henblik på at sikre et effektivt produktionsflow, levering hos kunden til tiden samt optimering af virksomhedens likviditet.
 • Du koordinerer med underleverandører samt internt med både salgs- og udviklingsafdelingen.
 • Du vil have en central rolle i forbindelse med større projekter, heraf deltagelse i projektgrupper. Her vil du have en vigtig rolle i koordinering med eksterne underleverandører, kunden og øvrige interne afdelinger.
 • Du analyserer løbende virksomhedens produktionsmetoder, processer, ordrehåndtering m.v.
 • Du efterkalkulerer de fremstillede ordrer og analyserer eventuelle flaskehalse – og formår ikke blot at være brandslukker, men at effektivisere arbejdsgangene, så man ikke møder samme udfordring i fremtiden.
 • Med dit store overblik kører du simultane projekter og formår i travle perioder at holde hovedet koldt og at prioritere.

Din profil:
Vi forestiller os, at du har følgende profil:

 • Du har en faglig baggrund som maskinarbejder, industritekniker, finmekaniker, værktøjsmager eller tilsvarende og har et indgående kendskab til CNC samt drejning og fræsning.
 • Du er vant til at arbejde i et produktionsmiljø – og der hersker ingen tvivl om, at det er dig, der bestemmer. Samtidig er du dog god til at inddrage dine kollegaer i projekter.
 • Du har kendskab til ISO9001 og med fordel PED.
 • Du har gerne en overbygning som maskinmester, produktionsingeniør, produktionsteknolog eller tilsvarende
 • Du har minimum 2 års erfaring fra en ledende stilling – eksempelvis som produktionschef eller teamleder
 • Du er ekstrovert, serviceminded, løsningsorienteret og nytænkende.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk (teknisk), da størstedelen af virksomhedens kunder er internationale.
 • Du trives med at sidde bag computerskærmen samt at befinde dig i produktionen.
 • Du besidder basale IT-færdigheder og er vant til at navigere i Office-pakken samt i ERP-systemer.

Det vigtige for os er, at du er indstillet på at gøre en forskel. Du skal have lyst til at udvikle både dig selv og ikke mindst resten af teamet, som vil være med til at give hele virksomheden et løft; du er drevet af resultater og sætter ambitiøse mål og deadlines.

Du tilbydes:
En meget afvekslende hverdag – med en kombination af praktiske opgaver i form af produktions-/leveringsprojekter-/indkøb og analyserende opgaver, med henblik på hele tiden at effektivisere egne samt dine kollegaers arbejdsmetoder. Dit bord vil ikke drukne i administration, dokumentation m.v. – men du vil tværtimod hele tiden blive udfordret på dine lederegenskaber samt din kreativitet og faglighed.

Du bliver en vigtig del af virksomhedens fremtid og i forhold til at sørge for, at både de interne og eksterne kvalitetskrav samt deadlines opretholdes. Langt størstedelen af virksomhedens produkter og dine opgaver vil være kundespecifikke, hvorfor du i hverdagen vil opleve mange forskellige slags opgaver. Virksomheden er familieejet og har eksisteret siden 1966 – en virksomhed med trygge rammer og sund økonomi.

Virksomheden har salg, indkøb, udvikling, produktion og lager under samme tag i Danmark – en sjælden kombination i dag. Der lægges vægt på en positiv og humoristisk omgangstone, hvor man hjælper hinanden og har det sjovt. Der er ikke langt fra idé til handling – og du vil sjældent opleve to dage, der er ens. Du tilbydes gode arbejdsforhold og en lønpakke efter kvalifikationer, herunder sundhedsforsikring og pension samt en frokost- og frugtordning.

Ansøgningsfrist:
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning:
Finder du ovenstående lige så spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte
Christian Behrenthz Olesen eller Brian Jørgensen fra ScanPeople.

Telefon: 43 31 00 71
Mail: info@scanpeople.dk

Søg jobbet her:
http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10949
OBS: Hvis du allerede er oprettet i vores database, skal du blot tilføje jobkoden 10949 for at søge stillingen.
                    
Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om Emco Controls:
EMCO Controls er et dansk instrumentfirma. Vores nye produktionsfaciliteter ligger i Hillerød nær København. I Hillerød har vi samlet salgsfunktionen og produktionen under ét tag. Hos EMCO Controls arbejder veluddannede medarbejdere med mange års erfaring inden for mekanisk instrumentering. EMCO Controls blev etableret helt tilbage i 1966 og har lige fra begyndelsen opnået stor anerkendelse for sin produktion af procesudstyr og primærelementer til flow udstyr.

Om ScanPeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vi besidder et vidtrækkende og outplacement. rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management

Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SCANPEOPLE ApS
Roskildevej 328
2860 Søborg
Tlf:
43310071
Fax:
43552800
Kontaktperson
 
Tlf:
43310071
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
22-05-2019
Kviknummer:
LJA-73334033
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Glostrup Kommune
Glostrup, Storkøbenhavn