TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SCANPEOPLE ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-11-2019

ScanPeople søger en smed med erfaring fra byggebranchen til PMJ A/S

OM STILLINGEN
Som montageformand for bygningsstål vil du i tæt samarbejde med vores driftschef, øvrige formænd og projektledere lede og fordele arbejdet på specifikke opgaver – primært montage af bygningsstål o.a. på nybygninger og renoveringer, hvor du selv aktivt indgår i montagen.

Du vil være ansvarlig for bemanding og den daglige opgavefordeling, materialestyring, fremdrift iht. Tidsplaner, sikkerhed, kvalitetssikring og koordination med bygherres pladsledelse og andre håndværkere. Dit team vil foruden dig selv typisk bestå af 1-4 faglærte montører.

Din arbejdsplads vil tage afsæt i Hvidovre med udkørsel til byggepladser i Storkøbenhavn og Sjælland. I perioder med færre opgaver kan du kortvarigt indgå i andre teams i produktionen eller montagen.

DIN PROFIL

  • Du er smed, og har sandsynligvis haft roller som sjakbajs, teamleder eller formand.
  • Du har de håndværksmæssige kvalifikationer, samt erfaring med konstruktionsarbejde på byggepladser, og en god forståelse for andre byggediscipliner.
  • Du er fortrolig med byggeteknisk dokumentation, opgaveplanlægning og daglig rapportering.
  • Du er scenevant, præsentabel og har erfaring med at løse opgaver i tæt samarbejde med kolleger, kunder, og deres rådgivere.
  • Du sætter selv et tempo, der sikrer høj kvalitet, samt sikkerhed – og når den aftalte deadline.
  • Du er fleksibel uden at miste overblik – derudover bliver du ved indtil opgaven er godkendt og afleveret.

PMJ TILBYDER

  • En arbejdsplads med udfordringer, dynamik og en uformel omgangstone.
  • Gode arbejdsforhold med sundhedsforsikring og et godt kollegaskab.
  • Løn efter kvalifikationer.

ANSØGNINGSFRIST
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

 ANSØGNING
Finder du ovenstående lige så spændende som os, og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Andreas Sølling eller Thomas Rastad på tlf.  43 31 00 71.

SØG JOBBET HER
http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=11270
OBS: Hvis du allerede har registreret dig via vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 11270 for at søge jobbet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

OM PMJ A/S
PMJ A/S er en smedevirksomhed med mere end 115 års erfaring i branchen. PMJ løser maskin- og ståltekniske opgaver af enhver art indenfor bygge- og industrisektoren, primært i Danmark.

?Opgaver udføres hovedsageligt i fagentreprise direkte med kunden, og hvis foretrukket i partnerskab med andre underleverandører.

?Firmaet har adresse i Hvidovre, og beskæftiger pt. 26 medarbejdere, heraf 18 velkvalificerede smede, maskinarbejdere og certifikatsvejsere samt 3 lærlinge. Vores medarbejdere efteruddannes løbende iht. gældende normer og standarder.

?Firmaet råder over en moderne maskinpark og produktionsudstyr, herunder automatbænke, fræser, EL og TIG-svejs, koldsav, klip og buk og har produktionskapacitet på ca. 1.000 tons stål / år.

PMJ’s fokus er kvalitet, fleksibilitet, ansvarlighed og kundetilfredshed. Disse kerneværdier er hjørnesten i vores forretningsmodel.

PMJ er også et stabilt uddannelsessted. Afvekslende arbejde og højt fagligt niveau danner optimale rammer for lærlinge som gennemgår fagets bredde og dybde under læreforløbet og vores lærlinge afslutter ofte deres uddannelse med topkarakterer. 

 

OM SCANPEOPLE
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vores succes som servicevirksomhed afhænger af et godt og effektivt samspil mellem os, vores kunder og vores kandidater.

Vi besidder et vidtrækkende netværk, suppleret med en god solid teoretisk og praktisk baggrund, sikrer vi den bedste service og kvalitet til alle vi er i berøring med.

Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere med en bred erfaring indenfor vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Vi har med ScanPeoples blå division specialiseret os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Vi har med ScanPeoples grønne division specialiseret os i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SCANPEOPLE ApS
Roskildevej 328
2650 Hvidovre
Tlf:
43310071
Fax:
43552800
Kontaktperson
 
Adresse:
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-11-2019
Udløber:
13-11-2019
Kviknummer:
LJA-77110199
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
SALTEN SMEDE- OG VVS A/S
Silkeborg, Midtjylland
Kystdirektoratet
Lemvig, Vestjylland