TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SCANPEOPLE ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-01-2022

ScanPeople søger Sales Engineer til JUMO

JUMO er et tysk familieejet salgsselskab, der tilbyder en bred produktportefølje inden for industriel automatisering med individuelle kundeløsninger. Kundeporteføljen består primært af OEM-kunder (B2B) som f.eks. producenter af varmemålere, vindmøller såvel som leverandører til fødevare- samt medicinalindustrien i Danmark

Som Sales Engineer, bliver du en del af virksomhedens salgsteam og referer til JUMOS Country Sales Manager. Du overtager en kundeportefølje, som du vil få ansvar for at vedligeholde, videreudvikle og besøge.

Dine dagligdag består af teknisk rådgivning af kunder per telefon og mail inden for sensor, regulerings- og automationsbranchen, at finde kundetilpassede tekniske løsninger, prisforespørgsel hos vores koncernleverandører, udarbejde tilbud og generel opfølgning. Endvidere skal du opsøge nye kundeemner til at supplere den bestående portefølje.

Du får stor frihed i jobbet, planlægger selv dit arbejde og dine kundemøder vil typisk være hos kunderne en til to uger om måneden. Vi forventer, at du har cirka 75 kundebesøg årligt, og dit salgsdistrikt vil primært være Midt- og Sønderjylland samt Fyn.

Derudover skal du deltagelse i salgsrelevante opgaver i form af uddannelsesdage, salgsmøder, messer m.v.

Faglige kvalifikationer

  • Teknisk uddannelse som automatikfagtekniker, industrielektriker, maskinmester, automationsteknolog, elektronikfagtekniker eller tilsvarende
  • Erfaring med salg af tekniske produkter og/eller løsninger er en fordel, men intet krav
  • Dansk og engelsk beherskes på et solidt teknisk niveau
  • Du navigerer naturligt i Office-pakken CRM-systemer

Personlige kvalifikationer

  • Du kan arbejde struktureret, målrettet og har det fornødne drive til at få tingene gennemført og afsluttet - små såvel som store opgaver
  • Du er dygtig til at opdyrke og vedligeholde gode kunderelationer
  • Du har gode administrative, organisatoriske og kommunikative evner
  • Du er god til at lytte og forstår samt identificerer kundernes problemstillinger
  • Du er udadvendt, har et godt humør og et stort engagement

SØG JOBBET

Har du nogle spørgsmål, så kontakt gerne Christian Guldhammer eller Brian Jørgensen på mobil 43 31 00 74 eller mail cbo@scanpeople.dk eller bj@scanpeople.dk

https://app.elvium.com/en/positions/14903/c/applications/new

Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV.

JUMO tilbyder dig

Et uformelt miljø med 6 gode kollegaer, hvor du vil opleve en alsidig hverdag med frihed under ansvar. Der vil være god mulighed for at udfordre dine faglige kvalifikationer. Vi tilbyder derudover en god lønpakke efter kvalifikationer med tilhørende pension og sundhedsforsikring. Endvidere tilbyder vi uddannelse og den nødvendige træning i virksomhedens produkter hos vores moderselskab i Tyskland, så du bliver klædt godt på.

OM SCANPEOPLE

ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst service-mindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Yderligere information findes på: www.scanpeople.dk

Om JUMO

JUMO er verdens førende blandt leverandører af sensor-løsninger til industrien. Vi tilbyder automatiseringskomponenter og -løsninger til industrier, der beskæftiger sig med overvågning, konstruktion, vedligeholdelse og optimering af maskiner.

Vores produkt-portefølje strækker sig lige fra temperatur- og trykfølere, gennem fugtighedstransmittere, til flerkanalsregulatorer og termostater. Takket være dette kan vi garantere sensorløsninger til mange forskellige applikationer rundt omkring i landet.

Vi er specialiserede inden for følgende områder:

- Temperaturmåling

- Trykmåling - Niveaumåling

- Flowmåling

- Tyristor- og SSR-drivere

- Reguleringsteknik

- Datalogning af procesværdier

- Kontrol- og visualiseringssystemer

Vi har avancerede laboratorier og moderne fabrikker placeret på mange kontinenter, er repræsenteret i 60 lande og har 25 datterselskaber. Vi beskæftiger over 2.200 medarbejdere verden over og er 7 i Danmark. JUMO Danmark blev stiftet i 1982.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SCANPEOPLE ApS
Roskildevej 328
4623 Lille Skensved
Tlf:
43310071
Fax:
43552800
Kontaktperson
 
Tlf:
4543310074
Adresse:
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-01-2022
Udløber:
26-01-2022
Kviknummer:
LJA-83239876
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed