TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KU SCIENCE FAK. SEK.

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 12-07-2022

SCIENCE Campus Service søger driftstekniker til Frederiksberg Campus

Er du en dedikeret driftstekniker og ønsker du at blive en del af et team af højt kvalificerede håndværkere, som skal arbejde i vores teknisk tunge bygninger på Frederiksberg Campus, så er det netop dig vi søger!

SCIENCE Campus Service (SCS) på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet, ønsker stillingen som driftstekniker/håndværker, med VVS-baggrund, besat fra den 1. september 2022 eller muligvis tidligere.

Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer om ugen inkl. frokostpauser, med reference til driftslederen.

Om os
SCIENCE Campus Service varetager drift, vedligehold og service af bygningerne på fakultetets område, på henholdsvis Nørre Campus, City Campus samt Frederiksberg Campus. Det samlede areal for hele fakultetet er ca. 390.000 m2.

Arbejdsopgaver
Vi søger en driftstekniker med uddannelse som VVS’er, der brænder for at arbejde med opgaver inden for drift og vedligehold af bygningers tekniske installationer, der er nødvendige i en bygning, hvor undervisning og forskning er i fokus.
Det daglige arbejde består i fejlfinding, mindre reparationer, idriftsættelse og vedligehold af installationer, praktisk hjælp til husets brugere, samt i at tilrettevise og instruere eksterne håndværkere og supportere rådgivende ingeniører og arkitekter i nødvendigt omfang.

Vi forventer
Vi lægger vægt på, at du har en væsentligt teknisk baggrund, gerne med erfaring fra forsknings- eller laboratoriemiljø. Vi forventer, at du kan indgå i et team af teknikere på tværs af et bredt fagligt felt.

Vi forventer således, at du:

  • har en relevant faglig uddannelse ind for VVS-faget
  • har erfaring med VVS-arbejde
  • har erfaring med IT på brugerniveau, samt Facility Management
  • har erfaring med vand- og varmeinstallationer
  • har kendskab med CTS – Schneider Systems
  • har kendskab med køleinstallationer
  • har kendskab med styringsprincipper
  • har kendskab til digitalt drifts- og vedligeholdelsesmateriale
  • er selvstændig, service- og løsningsorienteret
  • er vedholdende også i travle perioder.
Vi tilbyder
En familievenlig arbejdsplads med et inspirerende arbejdsmiljø og mange fagligt spændende udfordringer. Kompetente og dedikerede kolleger i en organisation i vækst. Københavns Universitet har et højt fagligt engagement og mangeartede opgaver, samt en hverdag, hvor dine personlige og faglige kvaliteter er i konstant udvikling. Du vil derudover blive en del af en arbejdsplads med en historie der går næsten 550 år tilbage i tiden.

Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Håndværkere. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Driftschef Morten Rasmussen morten.r@science.ku.dk tlf. 51297995.

Ansøgningen
Har stillingen vakt din interesse, skal du sende din ansøgning med relevante bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV, eksamenspapirer fra relevant uddannelse samt anbefalinger.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 32-33.

Ansøgningsfristen er d. 8. aug. 2022, og hvis du er ude af landet i forbindelse med job eller ferie, bedes du af hensyn til afholdelse af ansættelsessamtaler venligst oplyse os dette.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870 Frederiksberg C
Tlf:
51297995
Kontaktperson
 
Tlf:
51297995
Adresse:
1870 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-07-2022
Udløber:
08-08-2022
Kviknummer:
LJA-83819214
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed