TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HKSCAN DENMARK A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-04-2021

Selvstændig produktionsleder med erfaring indenfor fødevareproduktion

HKScan tilbyder et spændende job på vores fabrik i Skovsgård ved Brovst, hvor du kan gøre en forskel sammen med dine 30 motiverede medarbejdere på vores aftenhold.

Du vil stå i spidsen for vores aftenhold, der arbejder på en helt ny stege- og kølelinje, der kører på to skift. Vores aftenhold arbejder 4 dags uger mandag til torsdag i tidsrummet kl.14.30-01.45.

Vi er i den spændende opstartsfase og søger nu en produktionsleder med flere års erfaring inden for ferskpak i bakker med topsealer. Har du ydermere erfaring indenfor produktion af stegte produkter vil det være en kæmpe fordel.


Primære ansvarsområder i jobbet:

  • Arbejdsmiljø og sikkerhed er vores Must Win Battle nr. 1 i og vores strategi ”Road to Zero Accident” vil være omdrejningspunkt for din ledelse og dine beslutninger.
  • Du har øje for løbende forbedringer, så vi bliver ”bedre end i går”, når det drejer sig om kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed.
  • Udfordre og bidrage aktivt på tværs af dag- og nathold, og sammen med din kollega fra daghold og fabrikschefen sikre en konstant høj effektivitet og leveringsevne på tværs af holdene. 
  • Opretholde en høj motivation og en ”go-do” attitude blandt vores dygtige medarbejdere, så I sammen når de ambitiøse mål for området.


For at lykkes i jobbet kræver det at:

Du har et højt energiniveau og finder det motiverende, at du ikke ved, hvad dagen i morgen bringer - vi har kort lead time fra kunderne bestiller, til varerne skal være på vej, derfor er hverdagene meget varierende. Samtidig kan du holde hovedet koldt og tager de rigtige beslutninger – også når det går stærkt.

Værdibaseret ledelse er naturligt for dig og du er en teamplayer, der ønsker at bidrage til, at hele fabrikken opnår sine nøgletal.

Succes kommer af at have fingeren på pulsen og ”tid på gulvet” og det ligger naturligt i dit leder DNA.


Vi tilbyder dig:

En vigtig rolle i at drive fersk fødevareproduktion med ny teknologi og nye kompetencer. En professionel børsnoteret arbejdsplads som er velkonsolideret både i Danmark og internationalt med en klar strategi for at drive virksomhed og producere og forarbejde bæredygtige fødevarer.

Et job med personlige udviklings- og karrieremuligheder og med stor grad af selvstændighed og ansvar.

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted med det samme. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Per Nielsen på telefon: 41 37 72 18.


Lær mere om HKScan i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=s6LDJh_0Q9M&feature=emb_title


Du kan læse mere om HKScan Denmark på https://www.hkscan.com/da/


Eller https://www.rosekylling.dk/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HKSCAN DENMARK A/S
Elmegårdsvej 4
9460 Brovst
Kontaktperson
 
Tlf:
41377218
Adresse:
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2021
Udløber:
21-05-2021
Kviknummer:
LJA-81987228
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland