TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UnikRecruitment

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 01-04-2022

Senior Designer - SOFIE SCHNOOR

?

?- til SOFIE SCHNOORS Baby & petit linje samt baby HOME linje

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer, samt forhandler vores to brands SOFIE SCHNOOR & PETIT BY SOFIE SCHNOOR i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien, samt 2 egne concept stores i Danmark.

Vi har travlt og søger derfor i en nyoprettet stilling, en dygtig, selvstændig og kreativ Senior Designer til vores designteam. I jobbet som Senior Designer får du mulighed for at spille en afgørende rolle på SOFIES SCHNOORS vækstrejse og fortsatte udvikling af virksomheden. Du vil få reference til og have et tæt samarbejde med Sofie Schnoor.

Vi er en kreativ virksomhed, med en uformel tone, med masser af gå på mod og god stemning. Vi holder til i Gentofte og er et team af dygtige og passionerede kollegaer, der glæder sig til at byde en ny kollega velkommen!

Jobbet

Er du en person der elsker at have mange bolde i luften og få de mange kreative ideer til at ske, så er du måske den vi søger!

Som Senior Designer vil du få ansvaret for vores Baby og petit linje fra 0-8 år, samt vores baby HOME linje. Du vil være ansvarlig for hele processen fra ide til igangsættelse … prøver bliver kommenteret i samarbejde med vores tekniske team, og der er løbende dialog med leverandører og samarbejdspartnere i forhold til design og kvaliteter.

Du vil få et meget tæt samarbejde med fantastiske kollegaer i indkøb, konstruktion og design, som alle bidrager med at gøre kreative ideer til virkelighed. Og vi har en kultur, hvor vi vægter passion, initiativ og entusiasme højt.

I jobbet som Senior Designer får du mulighed for at spille en afgørende rolle på SOFIES SCHNOORS vækstrejse og fortsatte udvikling af virksomheden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Moodboards
 • Igangsættelse og udarbejdelsen af kollektioner
 • Tegne og udarbejde prints
 • Daglig sparring med leverandører i forhold til udvikling af kvaliteter og styles
 • Tegne & udarbejde arbejdstegninger til leverandører
 • Udarbejdelse af trendmateriale – både til kollegaer internt, samt til leverandørerne
 • Proto kommentering i samarbejde med produktionsteamet

Din profil

Det er vigtigt for os at du brænder for baby og børnetøj og kan identificere dig med vores stil & DNA. Fashion er en livsstil for dig, og du har en naturlig interesse for trends indenfor børneuniverset.

Du har en god og sikker farve-, print- og konceptforståelse, så der er en helhed i kollektionerne. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring i udvikling af kollektioner til børneuniverset. Du er fleksibel i din tilgang til opgaverne, og du har en god helhedsforståelse. Du har stor interesse markedstrends, der er relevante for udviklingen af vores børnekollektioner.

Du er passioneret omkring dit arbejde, samtidig med at du forstår at arbejde struktureret i en kreativ hverdag. Du skal kunne lide at tingene går stærkt, men aldrig går på kompromis med kvaliteten. Du forstår dig godt på børnemode, samt home styles og er naturligvis opdateret på trends.

Du har en proaktiv og positiv indstilling med et ønske om at rykke grænser og være et skridt foran i landskabet indenfor børnemode, der er under stadig udvikling.

Vi forestiller os at du er uddannet fra en af designskolerne og har erfaring fra lignende stilling. Du er fortrolig med Illustrator, InDesign og Photoshop. Du arbejder struktureret og har god ordenssans samt overblik, du kan godt lide at have orden i tingene og du har flair for koordinering. For den rette person, og indstilling, er der gode udviklingsmuligheder i firmaet.

Vi tilbyder

 • Et spændende og afvekslende job i en virksomhedi vækst og med store ambitioner
 • Mulighed for at sætte dit præg på SOFIE SCHNOORS vækstrejse
 • Gode kolleger i et positivt miljø, der er dynamisk og entreprenant
 • Løn- og ansættelsesvilkår på konkurrencedygtigt niveau

Ansøgning

UnikRecruitment bistår SOFIE SCHNOOR ved denne rekrutteringsopgave. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
UnikRecruitment
Gl. Skartved 11
6091 Bjert
Kontaktperson
 
Tlf:
+4522224000
Adresse:
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-04-2022
Udløber:
27-05-2022
Kviknummer:
LJA-83507080
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri, retail og tekstil
Job i virksomheden
UnikRecruitment
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed