TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Region Hovedstaden

|
Nordsjælland
|
Indrykket 03-05-2021

Seniorkonsulent til tværgående projektledelse

Kunne du tænke dig at arbejde i en tværgående udviklingsafdeling, der yder support og optimering af arbejdsgangene i Region Hovedstadens byggeprocesser?

Vil du være med til at opbygge en projektafdeling, der beskæftiger sig med udvikling af værktøjer, implementering af processer, strategier og support til regionens byggeorganisationer og fremtidens bygherrefunktion?


Vi har rigtig mange spændende opgaver og søger derfor en erfaren projektleder, der kan løse større og mindre projekter på tværs af vores center, udvikle værktøjer, levere analyser og mange andre tværgående opgaver.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

CEJ er sammensat af flere forskellige enheder med hver deres fagområde: Byg og Renovering, Drift og Teknik, Logistik og Forsyning, Energi og Miljø, Større Byggerier samt en stab.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.
Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 800 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, således at vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne.

I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv.
Vil du være med til at gøre en forskel?

Stillingen er i sektionen Byggeprojektudvikling i enheden Byg og Renovering, der varetager bygge- og anlægsprojekter for Region Hovedstadens hospitaler og virksomheder.

Om stillingen
Du bliver ansat i sektionen Byggeprojektudvikling, der varetager tværgående supportfunktioner, udvikling af værktøjer, systemunderstøttelse, strategiudvikling, kampagner, kommunikation og meget mere.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende projektlederjob i en kompleks og interessant kontekst, hvor dine primære opgaver vil være at:

  • planlægge og styre projekter af forskellig karakter, med henblik på optimal gennemførelse og sikring af efterfølgende drift i organisationen.
  • sikre og fastholde interessenthåndtering herunder løbende brugerinddragelse i projekter
  • implementere tiltag i organisationen, på tværs af CEJ og i regionen.
  • være med til at sikre, at både vores enhed og CEJ er en stærk og værdsat samarbejdspartner
Du vil komme til at samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig drivkraft i opbygningen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi vil prioritere at have det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål.

Du vil få en spændende og alsidig arbejdsdag med mulighed for at implementere egne idéer og processer, hvor mulighederne for personlig og faglig udvikling er store, og hvor du vil blive en del af et dynamisk miljø, hvor tillid, åbenhed og helhedssyn er en del af værdisættet.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand. merc. eller lign. Du har tung erfaring med tværgående projekter, og kan dokumentere indsigt i og erfaring med projektledelse, organisering og gerne short sprint forløb.

Desuden forventer vi at du:

  • er struktureret og kan bevare overblikket
  • evner at arbejde selvstændigt samt planlægge og prioritere opgaver, men samtidig være en teamplayer og driver i en stærk byggeorganisation
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, der kan udfoldes på tværs af organisatoriske skel, interessenter og faglige grænser og niveauer
  • er i besiddelse af en god analytisk sans
  • har forståelse for eller en lyst til at lære om de politiske og administrative processer i en offentlig virksomhed
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdssted er med base fra vores nye kontor på Stationsalléen i Herlev, men du vil også skulle være på andre af regionens matrikler, hvor vores byggesektioner befinder sig.

Du får en fleksibel arbejdstid og muligheder for efteruddannelse.

Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

Tiltrædelse ønskes 1. september eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte sektionschef Julie Pihl Dalbøl, på mail jdal0027@regionh.dk eller tlf. 2058 2635, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning, dit CV og relevante uddannelsesdokumenter via link i annoncen.

Ansøgningsfrist d. 31. maj 2021.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2A
3400 Hillerød
Tlf:
30336135
Kontaktperson
 
Tlf:
20582635
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2021
Udløber:
31-05-2021
Kviknummer:
LJA-82045600
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
Region Hovedstaden
Hillerød, Nordsjælland
Beliggenhed
Lignende job
HP Byg A/S - Øst
Ballerup, Storkøbenhavn
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn
Gem annonce