TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Egholm A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 03-09-2021

Service og Support Engineer

Til markedsleder af innovative løsninger

Giver det dig energi at yde teknisk service og support på maskiner af allerhøjeste kvalitet? Har du en stærk teknisk forståelse og sætter en ære i at være produktspecialist? Og kan du bidrage med udvikling af robuste processer og optimal systemudnyttelse i eksekveringen af professionel service support, træning og udvikling af forhandlere? Så er det dig, vi leder efter til Egholm med base i Lemvig.

Omsætte servicekoncepter til optimal kundevendt support og kundeoplevelser 
Med reference til Head of Quality og som en del af Technical Support & Training teamet bliver det dit ansvar, via et solidt produktkendskab, at sikre den gode kundeoplevelse gennem forhandleren og ud til slutbrugeren. Du udvikler og faciliterer koncepter for train-the-trainer on-site såvel som online med træningsmateriale, vejledninger og produktbeskrivelser. Via din strukturelle tilgang bygger du solide processer og arbejdsgange for service og support, og med input fra forhandlerne laver du trouble shooting og sikrer konstant løbende forbedringer på produkterne i tæt samarbejde med R&D. Endvidere udarbejder du dokumentation og håndterer reklamationer. Der vil være en del kontakt med forhandlerne, hvorfor der skal forventes 30-50 årlige rejsedage i Europa.

Struktureret og dygtig kommunikator med solid teknisk forståelse
Du har en teknisk baggrund som eksempelvis maskinmester eller lignende med god kommerciel indsigt. Du har måske siddet med service, product management eller after sales, hvor du har faciliteret teknisk træning ud mod kunderne. Vigtigheden af et godt samarbejde internt såvel som eksternt er for dig en selvfølge, og du er i det hele taget en stærk kommunikator, som også er god til at formidle tekniske budskaber. Du forstår at klæde forhandlerne på, så de har de bedste forudsætninger som ambassadører ud mod slutbrugerne. Desuden kan du holde mange bolde i luften samtidigt, og du er udstyret med sense of urgency, når der skal tages hånd om et problem og efterfølgende koge essensen fra læring sammen til produktudvikling med et klart budskab til R&D. Endelig er du serviceminded og fleksibel, og du begår dig ubesværet på dansk og engelsk, også i undervisningssammenhæng.

Send dit cv 
Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Jesper Dambo Nielsen på tlf. +45 5215 9732. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Egholm A/S
Transportvej 27
7620 Lemvig
Kontaktperson
 
Adresse:
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-09-2021
Udløber:
26-09-2021
Kviknummer:
LJA-82610021
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed