TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Human Factor IVS

|
Midtjylland
|
Indrykket 11-05-2021

Spændende stilling som Teknisk Chef til OK Snacks A/S.

Har du interesse/erfaring med udvikling og forbedring af eksisterende produktionsudstyr, samt afdække muligheder og behov for nye anlæg? Kan du skabe overblik og struktur i en travl hverdag? Er du den dedikerede leder, som engagerer og inddrager dine medarbejdere? Så er du måske lige den tekniske leder, vi skal finde til OK Snacks A/S.

Den Tekniske Chef hos OK Snacks A/S har valgt at søge nye udfordringer, så nu skal vi hjælpe dem med at finde en stærk leder af deres tekniske afdeling, som består af 10 dygtige medarbejdere.

Ansvarsområder og opgaver

Din primære arbejdsopgave bliver at lede dit team og sammen med dem sørge for at levere den bedste service til de forskellige produktionslinjer. Med reference til Fabrikschefen, omfatter dine primære ansvarsområder og opgaver især:

  • Ledelse af teknisk afdeling.
  • Kompetenceudvikling i dit team.
  • Koordinering, prioritering og planlægning af forebyggende vedligehold, reparationer og optimeringer.
  • Udarbejde arbejdsplaner for teknikere.
  • Fortsætte implementeringen af det forebyggende vedligehold i VM 4000 system.
  • Indkøb af tekniske komponenter og serviceydelser, herunder forhandling af priser og vilkår.
  • Deltage i projekter ved forbedring af eksisterende – og etablering af nye anlæg samt byggeri.
  • Sparring med Fabrikschef og fabriksledergruppe om forbedringer og nye tekniske tiltag.
  • Deltage i AMU
  • På sigt får du også ansvaret for bygningsvedligehold.

Du får ansvaret for den tekniske afdeling i OK Snacks A/S, og dermed får du også en væsentlig rolle i deres ambitioner om at fastholde og udvikle deres førerposition på markedet. Du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, og du bliver en del af et stærkt og kompetent team.

Om dig

Du er en dygtig personaleleder, der går foran og bidrager til den gode stemning i afdelingen. Du er synlig i fabrikken og skaber gode relationer til dine interessenter. Du har ikke svar på alle spørgsmål, men er god til at kommunikere – herunder at lytte til dine medarbejdere og kolleger, og du får prioriteret opgaverne og sørger for, at de bliver afsluttet. Dine faglige kompetencer spænder bredt, men du har formentlig spidskompetencer indenfor el / automation – hvilket gør dig til en god sparringspartner for dit team og vores leverandører.

Din faglige baggrund kan være mangeartet, men du skal have en teknisk uddannelse, som eks. Maskinmester, Automationstekniker, Automatiktekniker, Elektriker, El-montør eller tilsvarende. Uanset hvilken faglig baggrund du har, er erfaring med El et vigtigt punkt.

Du er i stand til at læse tekniske manualer, og du taler dansk på modersmålsniveau, og derudover er du i stand til at læse, skrive og tale engelsk.

Du er indstillet på at arbejdet kan foregå på skæve tidspunkter en gang i mellem, da du har medarbejdere, der arbejder alle ugens dage og timer.

OK Snacks A/S tilbyder

Med et mantra som ”Keep it simple”, arbejder de med forbedringskultur og forsøger at undgå, at gøre tingene unødigt komplicerede. OK Snacks A/S har en flad og uformel organisation, hvor man hjælper hinanden med at nå både individuelle, men også fælles mål. Det er desuden en virksomhed i vækst, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

OK Snacks A/S leverer kvalitet til tiden og lægger vægt på at være en sikker arbejdsplads. De investerer i fremtiden og er en virksomhed i vækst.

Hvis du har lyst til at være med på deres spændende rejse og bidrage til, at de når deres ambitiøse mål, så skynd at sende din ansøgning til mail@human-factor.dk og skriv ”210510-TEC” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at ringe til John Pagaard på tlf. 20 90 49 70                                                                  

 

OK Snacks A/S - høj kvalitet, komplet udvalg og masser af lækker smag

OK Snacks A/S ligger i Ejstrupholm, og er blandt andet den største producent af private label snacks i Danmark og en af verdens største producenter af flæskesvær. De leverer kvalitet til tiden og lægger vægt på at være en sikker arbejdsplads.
De tilbyder et bredt kvalitetssortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og Tex-Mex varianter. Både i form af egne mærker og som private label-produktion. ? De eksporterer til mere end 40 forskellige lande, og deres produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og de nyeste teknologier.

Læs mere om OK Snacks A/S på www.ok-snacks.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Human Factor IVS
Holmevej 6
7361 Ejstrupholm
Kontaktperson
John Pagaard
Tlf:
20904970
Adresse:
7361 Ejstrupholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2021
Udløber:
18-06-2021
Kviknummer:
LJA-82084768
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland