TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KTerhvervsbyg A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 11-02-2021

Specialist i erhvervsbyggeri søger Projektleder - Projektchef

Vil du udvikle dig hos en af landets førende specialister indenfor erhvervsbyggeri? Så er du måske vores næste projektleder eller projektchef.

Kender du specialistens styrke?
Arbejder du selvstændigt og kan du jonglere med mange bolde i luften? Så har du nu mulighed for at bruge din faglighed indenfor erhvervsbyggeri.

Hos KT Erhvervsbyg er vi ambitiøse, vi er i vækst og har derfor et højt aktivitetsniveau. Vi er specialiserede i at bygge alle former for erhvervsbyggeri – fra flotte domiciler og førende bilhuse til funktionelle produktions- og lagerfaciliteter. Måske kender du os allerede som vinder af Årets erhvervsbyggeri 2020? Hvis ikke, så har du chancen nu.

Hos KT Erhvervsbyg får du mange spændende udfordringer. I vores agile projektafdeling i Give arbejder du tæt sammen med vores professionelle team af ingeniører og konstruktører, ligesom du udvikler projekterne sammen med vores egen tegnestue eller eksterne arkitekter. Her er der ikke langt fra tanke til handling. 

Vi tilbyder:

·         Alsidige arbejdsopgaver og masser af ansvar.

·         Et godt og inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet, en uformel positiv tone og fagligt dygtige kolleger.

·         Mulighed for faglig og personlig udvikling, uanset om du søger jobbet som projektleder eller projektchef.

·         Mulighed for at blive en del af vores succes og fortsatte vækst.

 Om dig:

Du har dokumenteret erfaring med projekter, hvor du selvstændigt og med succes har haft ansvar for projekternes gennemførsel. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med totalentrepriser.

Søger du jobbet som Projektchef ligger din styrke i at koble flere års praktiske erfaringer med motiverende teamledelse og en ”hands on” indstilling til at finde løsninger i byggeriet. 

Uanset hvilken stilling du søger, så har du formentlig en videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør og gerne en håndværksmæssig baggrund.

Du er født nysgerrig og fagligt opsøgende. Du er løsningsorienteret og god til at skabe relationer. Du finder det inspirerende og motiverende at være med fra start til slut i et projekt til alles tilfredshed. Og så drives du af din lyst til at skabe resultater i en virksomhed i udvikling. På det personlige plan nyder du godt af din vedholdenhed, der gør dig handlekraftig og giver dig dine meningers mod. Humør og åbenhed er vigtige elementer i din dagligdag, hvor der er plads til eget initiativ.

Du har:

·         Analytiske evner og behersker tekniske tegninger, beskrivelser og materiale af mere økonomisk eller juridisk karakter.

·         Gode forhandlingsevner og evner at sparre med såvel underentreprenører som bygherrer og rådgivere.

·         Sans for økonomi og godt købmandsskab.

·         Gode kommunikationsevner i såvel skrift som tale, da dokumentation er en vigtig del i vores projekter.

·         Indgående kendskab til AB18 og eventuelt ABT18.

 

Sådan ansøger du

I begge stillinger tilbyder vi gode aftalevilkår og løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning til: morten@ktebyg.dk eller kontakt Morten Popp på telefon 26757030 med eventuelle spørgsmål. Samtaler bliver holdt løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KTerhvervsbyg A/S
Ryttervangen 18
7323 Give
Kontaktperson
Charlotte Lind
Tlf:
75733366
Adresse:
7323 Give
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-02-2021
Udløber:
15-03-2021
Kviknummer:
LJA-81708083
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
KTerhvervsbyg A/S
Vejle, Syd- og Sønderjylland
KTerhvervsbyg A/S
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
Erhverv og Bolig Byg A/S
Randers, Østjylland