TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Forsvarets Efterretningstjeneste

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-07-2020

Specialist til teknisk sikkerhedseftersyn ved Center for Cybersikkerhed

Vil du være med til at beskytte Forsvaret mod spionage? Bærer du rundt på et brændende ønske om at videreudvikle dine tekniske færdigheder og vil du være en del af et godt og velfungerende team af specialister, som gennemfører tekniske sikkerhedseftersyn (TSE) – så har vi en spændende stilling med udfordrende opgaver i et stærkt fagligt miljø.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som teknisk sikkerhedsspecialist er du bl.a. med til at sikre gennemførelse af aflytningssikre møder og aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte deltagelse i tekniske sikkerhedseftersyn og træningsøvelser, kontinuerlig udvikling af dine kompetencer gennem kurser i ind- og udland og vedligeholdelse af teamets udstyr.

Du vil på daglig basis arbejde på opgaver, som styrker og skærper dine faglige kompetencer. Du vil få din vante gang i et miljø med dygtige og højtspecialiserede teknikere, som gør en dyd ud af at dele ny viden med hinanden.

Din dagligdag vil være særdeles afvekslende, hvor hver ny opgave skal løses på en ny måde og med nye udfordringer. Vi arbejder ofte, når andre er gået hjem, fordi vi skal kunne melde klar til brug for klassificerede aktiviteter ved arbejdsdagens start for vores kunder. Vores kunder er Forsvarets myndigheder samt andre myndigheder og virksomheder, så du kan forvente en del rejseaktivitet i ind- og udland.

Du og din baggrund er vigtig
Du har en håndværksmæssig baggrund som fx elektriker, radio/TV-fagtekniker, automekaniker eller tømrer. Hvis du kender lidt til bygningskonstruktion, er det en fordel. Du må meget gerne interessere dig for radiobølger, f.eks. som radioamatør. Du har måske været eller er ansat i Forsvaret og har kendskab til det militære system.

Vi ser gerne, at du har kendskab til trådløse kommunikations- og/eller computerteknologier og herunder forståelse af og indsigt i analog og digital teknik. Du skal have et godt syn og må ikke være farveblind. Du skal have kørekort til personbil (kategori B).

Som person arbejder du struktureret og meget metodisk. Du værdsætter endvidere både muligheden for selv at gennemføre opgaver og arbejde sammen med kolleger. Du er fleksibel i forhold til at arbejde på skæve tidspunkter og har lysten til selvstændigt at tilegne dig ny viden og dele den med kolleger. Du har en positiv tilgang til dagligdagen og vilje til at gå forrest i løsning af opgaver. Det falder dig naturligt at tænke utraditionelt i forhold til løsning af opgaver. Du kan kommunikere godt både mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Du bliver en del af Afdelingen for Forsvar og Akkreditering. Her varetager vi opgaven som national it-sikkerhedsmyndighed, herunder på vegne af NATO og EU. Afdelingen sikkerhedsgodkender og fører tilsyn med elektroniske informationssystemer og installationer, der behandler klassificerede informationer. Afdelingen leder og kontrollerer endvidere den militære it-sikkerhedstjeneste på Forsvarsministeriets område og yder rådgivning om cyber- og informationssikkerhed til myndigheder på Forsvarsministeriets område. Afdelingen udfører sikkerhedsteknologiske undersøgelser og tekniske sikkerhedseftersyn.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV profil via stillingsopslaget, senest den 14. august 2020.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra den 24. august 2020 og stiler mod en ansættelse fra 1. december 2020. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2224, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk , hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100 København Ø
Tlf:
33325566
Kontaktperson
 
Tlf:
33325566
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-07-2020
Udløber:
14-08-2020
Kviknummer:
LJA-80639763
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Forsvarets Efterretningstjenes
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
Byg, Miljø og Forsyning
Albertslund, Storkøbenhavn
Gem annonce