TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Midtjylland

|
Østjylland
|
Indrykket 01-10-2021

Sterilproduktionen søger kvalitetsansvarlig ingeniør, maskinmester eller lignende til kvalitetssikring og -udvikling, Aarhus Universitetshospital

Brænder du for kvalitetssikring og -udvikling, elsker du at arbejde i en omskiftelig hverdag? så er det DIG, vi søger…..
Sterilafdelingen er inde i en rivende udvikling, og derfor søger vi nu en ny kollega til vores kvalitetsansvarlige sygeplejerske i Sterilproduktionen, som får mulighed for at være med til at fortsætte denne fantastiske rejse.

Om Sterilafdelingen
Sterilafdelingen på Aarhus Universitetshospital blev en selvstændig afdeling 1. april 2020, og omfatter Sterilproduktionen, Sterilagrene og Projekt & Forbedringer, og har ca. 155 ansatte. Sterilafdelingens medarbejdere arbejder døgnet rundt, året rundt for at sikre rene operationsinstrumenter. Sterilproduktionen varetager genbehandling og sterilisering af flergangs operationsinstrumenter, og Sterillagrene varetager lagerføring og pakning af sterilvogne med instrumenter og utensilier til den enkelte operation. Projekter & Forbedringer understøtter de to driftsafsnit ift. tværorganisatoriske og komplekse projekter, samt i forbindelse med implementering af forbedringsinitiativer. Sterilproduktionen og Sterillagrene servicerer og forsyner dagligt ca. 65 operationsstuer med alle kirurgiske specialer, samt opgaver for klinikker og mindre afdelinger. Personalegruppen består af personale med længere anciennitet samt nyansatte, og inden for flere faggrupper. Sterilafdelingen har et stærkt og kompetent fagligt miljø og et solidt arbejdsfællesskab, hvor vi sætte barren højt. Målet er hver dag, at levere ydelser til vores kunder af høj kvalitet, hvilket vi gerne vil kendetegnes ved. Vores arbejdsplads er rundet af en åben og afslappet omgangstone, i et fagligt og socialt kollegialt fællesskab.

Ansvar og opgaver
Som kvalitetsansvarlig ingeniør, maskinmester eller lignende får du følgende opgaver:

 • Sikre at vores produktionsudstyr og maskiner lever op til gældende standarder og lovgivning ift. kvalitet.
 • Sikre kvaliteten ved implementering af nyt produktionsudstyr, herunder validering af udstyret.
 • Afrapportering, dataopsamling og statistiske analyser forbundet med kvalitetssikring, herunder sikre sporbarhed i vores produktionsprocesser.
 • Projektledelse på implementeringen af kvalitetsforbedringsprojekter.
 • Generel opfølgning på produktion og kvalitetsniveau i tæt samarbejde med driftslederne og den kvalitetsansvarlige sygeplejerske.

Du har gode samarbejdsevner og er en udpræget holdspiller, som med gode kommunikative kompetencer kan begå sig overalt i organisationen. Du er løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og har generelt et positivt mindset med et smittende engagement, hvormed du er en vigtig kulturbærer i et dynamisk team, hvor opgaverne er omskiftelige og boldene i luften er mange.

Du evner at arbejde selvstændigt, struktureret og ansvarsfuldt og du er god til at bevare overblikket selv i travle perioder, hvor det forventes at du træder til efter behov.

Vi forestiller os at du
 • Er ingeniør, maskinmester eller lignende af uddannelse og har arbejdet indgående med kvalitet i mindst 3 år.
 • Har erfaring med kvalitetsstyringsopgaver fra en produktions- eller fødevarevirksomhed.
 • Trives i et uformelt, men ambitiøst miljø.
 • Trives med korte og hurtige beslutningsveje.
 • Behersker engelsk i skrift og tale.
 • Er superbruger af MS Office pakken herunder Excel.

Du vil blive tilbudt en spændende og alsidig fuldtidsstilling, 37 timer fortrinsvis i dagtimer, dog vil der kunne forekomme behov for opgavevaretagelse på andre tider af døgnet. Vi tilbyder en spændende afdeling, hvor du selv får stor indflydelse på afsnittets videre udvikling. Herudover vil du få en bred kontaktflade, og der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.
                
Vi glæder os til at høre fra netop dig!

Læs stillings- og funktionsbeskrivelsen her.


Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Der vil være mulighed for rundvisning i afdelingen, tirsdag den 19. oktober kl. 15.00-16.00, ved forudgående henvendelse til sekretær Gitte Rasmussen via mail giersm@rm.dk.

Spørgsmål til stillingen rettes til leder af sterilproduktionen/afdelingssygeplejerske Nynne Døssing Jakobsen på 2460 9941 eller via mail nynjak@rm.dk. Du kan læse mere her om AUH og om Sterilafdelingen.

Ansøgning
Stillingen søges ved at klikke på "Send ansøgning" nederst i stillingsopslaget. Vedhæft CV og relevante bilag.

Ansøgningsfrist
Er søndag den 24. oktober 2021. Der afholdes samtaler uge 44 - onsdag den 3. november. 2021.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200 Aarhus N
Kontaktperson
 
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-10-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82740649
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed