TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Fødevarestyrelsen, Vejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 30-03-2021

Stilling i trekantsområdet som tilsynsførende hos FødevareSydVest


Vi mangler en tilsynsførende til at indgå i et team på 4, der fører tilsyn med USA-godkendte fødevarevirksomheder i Vejle-Kolding området. Her er muligheden for at bruge dine kompetencer i et godt fagligt samarbejde med gode kolleger, hvis du har en relevant uddannelse samt erfaring inden for tilsyn med hygiejne og haccp i fødevarevirksomheder

Opgaver
Dine arbejdsopgaver bliver som myndighedsperson at udføre tilsyn med fødevareproduktion og - håndtering, dvs. hygiejne, opbevaring, virksomhedsindretning, produktionsprocesser m.m. i USA-godkendte produktions- og lagervirksomheder. Stillingen omfatter desuden en del opgaver ved eksport af fødevarer, herunder forsegling af transporter til eksport.

Du indgår i et team på 4, der møder ind på skift igennem døgnet, og du skal derfor være indstillet på skiftende arbejdstider samt weekendarbejde. Din arbejdsuge tilrettelægges uger forud, men du skal være indstillet på at være fleksibel ved ferier og andet fravær.

Om dig
Du har en relevant fødevarefaglig uddannelse, f.eks. som tilsynstekniker eller procesteknolog, og du har gerne erfaring med tilsyn med fødevarereglerne.
Du er kompetent inden for skriftlig og mundtlig formidling og kan se dig selv som myndighedsperson. Du formår at balancere vejledning og kontrol i mødet med forskellige typer af mennesker og virksomheder.
Vi lægger vægt på, at du er positiv, fleksibel og engageret med lyst til at bruge og udvikle din faglige viden.
Du har kørekort til personbil.

Om os
I FødevareSydVest er vi ca. 80 medarbejdere og dækker geografisk den sydlige halvdel af Jylland og lidt af Fyn. Vi er en enhed i Fødevarestyrelsen og har som vores væsentligste opgave at føre kontrol med fødevare- og fodervirksomheder og at varetage opgaver ved eksport og import af fødevarer og foder.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejstiden er gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Løn- og ansættelsesvilkår er efter relevant organisationsaftale/gældende overenskomst. Der vil være mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbevis og eventuelt andre relevante bilag senest den 18. april 2021.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Annette Arbjerg 72 27 59 25 eller fødevarechef Bente Holst på 72 27 56 20, hvis du gerne vil vide mere om stillingen.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Fødevarestyrelsen, Vejen
Søndergade 50
6600 Vejen
Tlf:
72275620
Kontaktperson
 
Tlf:
72275620
Adresse:
6600 Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-03-2021
Udløber:
18-04-2021
Kviknummer:
LJA-81897708
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Lignende job
Rynkeby Foods
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Foodjob Nordic ApS
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Gem annonce