TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gladsaxe Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-07-2021

Struktureret byggesagsbehandler til Gladsaxe Kommune

Har du lyst til at hjælpe vores borgere og virksomheder med at få deres byggerier godkendt, og vil du være med til at sikre, at vi får byggeri med god arkitektonisk værdi i Gladsaxe Kommune, så skal du sende en ansøgning til os i Byggesag.

Byggesag er et af 2 teams i Byafdelingen, det andet er Byplan og Landskab. I afdelingen har vi en ambition om at udnytte den synergi, der opstår i et miljø, hvor mange fagligheder har en tæt hverdag sammen. Vi bruger det tværfaglige samarbejde til at skabe bedre service og en mere sammenhængende og helhedsorienteret sagsbehandling. Generelt set lægger vi vægt på god sagsbehandling med en god service og dialog med borgere og virksomheder i øjenhøjde.

Vores fokus er på at udvikle den gode by med gode rammer for både borgere og virksomheder. Byrådet ønsker en grøn og levende by og lægger vægt på kvalitet i det byggede miljø. Derfor har vi i dialogen med bygherrer blandt andet fokus på god arkitektur og ordentlige materialer. Sidste år fik vi ansat en stadsarkitekt og dialogen med bygherrerne sker derfor i tæt samarbejde med stadsarkitekten.

Opgaverne
Vi byggesagsbehandler alt fra enfamiliehuse til store erhvervsbyggerier.
Din hovedopgave bliver at deltage i behandlingen af de indkomne byggesager - små som store afhængig af dine erfaringer. Erfaring med byggesagsbehandling i en kommunal forvaltning er en fordel, men du kan også være nyuddannet med ønske om at arbejde med Bygningsmyndighedsområdet.

Vi forventer

  • At du har en uddannelse som ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende
  • At du har kendskab til Bygningsreglementet og Planloven samt har forståelse for den rolle, kommunen har som bygningsmyndighed.
  • At du kan lide kontakt og dialog med ansøgere og er god til at lytte og vejlede dem ud fra de ønsker, de har og i overensstemmelse med den retning, som Byrådet har udstukket.
  • At du kan formulere dig skriftligt og formidle fagligt stof på dansk, både i forhold til almindelige boligejere og professionelle rådgivere.
  • At du selvstændigt kan sætte dig ind i en sag, undersøge lovmæssige forhold og sikre, at sagen løses struktureret og målrettet.
Herudover håber vi, du vil byde ind med nye ideer til måden, vi gør tingene på.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job på en travl og uformel arbejdsplads i et godt socialt klima - med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi lægger vægt på at udvikle et godt teamsamarbejde, hvor der løftes i flok, og hvor alle tager ansvar for at få løst teamets opgaver med respekt for hinandens kompetencer.

Vi er en del af By- og Miljøforvaltningen, en dynamisk arbejdsplads med fokus på tværfagligt samarbejde, faglig udvikling af medarbejderne og at skabe en attraktiv arbejdsplads.

Byggesag indgår i et fagligt netværk 4K BYG, der er et fælles initiativ mellem Rudersdal, Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk. Formålet med samarbejdet er at nyde gavn af fælles løsninger med blandt andet fælles videndeling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
Du vil blive ansat med 37 timer om ugen. Tiltrædelse sker 1. oktober

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, så ring til Teamleder Anja Munch Harbo på telefon 39 57 59 17 eller Byggesagsbehandler Dorthe Dahlquist Mortensen på telefon 39 57 59 12.

Frist
Vi skal have din ansøgning senest 4. august 2021 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler 9. august 2021.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Tlf:
39575000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2021
Udløber:
04-08-2021
Kviknummer:
LJA-82332885
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed