TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Herning

|
Vestjylland
|
Indrykket 09-09-2020

Struktureret grafiker til Administrations- og Servicestyrelsen

Vil du være med til at sikre, at vi kommunikerer klart og effektivt, og at styrelsens grafiske materiale står knivskarpt? Så har vi måske jobbet til dig i Ledelsessekretariatets kommunikationsteam i Administrations- og Servicestyrelsen.


Grafisk produktion og koordinering af opgaver
I Kommunikationsteamet bidrager vi med blandt andet nyheder, intranet, web og meget andet både for vores egen styrelse og vi har også funktioner ift. koncernfælles kommunikation, vejledningstekster og meget andet.

Vi har brug for en struktureret grafiker, der med udgangspunkt i vores designguide kan sikre at vores produkter har et skarpt grafisk udtryk. Der er masser af faglige emner, der skal formidles klart til styrelsens og koncernens medarbejdere – bl.a. i rapporter, plakater, PowerPoints og oplæg samt på vores digitale kanaler som fx intranet. Men du kan også blive involveret i at løse grafiske opgaver for Skatteforvaltningens andre styrelser.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

  • udvikle og versionere grafik til digitale platforme
  • rentegne grafik og billedbehandle fotos
  • bidrage med grafiske illustrationer til præsentationer, plakater, pjecer o.l.
  • koordinere grafiske opgaver og arkivere produktioner


Udadvendt, systematisk og med blik for detaljen
Vi forventer, at du:

  • har en relevant grafisk uddannelse og gerne erfaring fra lignende stillinger
  • kan sætte dig ind i særegne faglige emner og har øje for, hvordan de kan formidles grafisk på en letforståelig måde
  • besidder en udpræget ordenssans, arbejder struktureret og har flair for koordinering, samtidig med at du er effektiv
  • har en god sprogfornemmelse og kan fange de værste stavefejl
  • arbejder hjemmevant i Adobe-pakken (især Illustrator, InDesign og Photoshop) og Office-pakken (især PowerPoint).

Du har en veludviklet kreativ åre, som du kan folde ud inden for de rammer, vi har, og er samtidig også indstillet på at løse andre typer opgaver sammen med det øvrige kommunikationsteam. Du trives med ad hoc-opgaver og skarpe deadlines og kan få noget fra hånden, når dine kolleger har brug for en sigende grafik.

Du skal have det godt med at bringe dine stærke grafiske kompetencer i spil, når du sammen med kolleger med forskellige fagligheder skal finde frem til den bedste grafiske formidling af komplicerede faglige emner. Vi har en stor kontaktflade, så du skal være udadvendt og kunne samarbejde med kolleger på alle niveauer i organisationen.

I Ledelsessekretariatet er vi et team af topmotiverede medarbejdere, og miljøet er uformelt, men engageret. Vi har hver især fokus på vores egne ansvarsområder, samtidig med at vi er gode til at involvere hinanden, når det er relevant.Ansøgning og kontakt
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mette Fabricius Teilmann på telefonnr.: 7238 4901 eller Kontorchef Steffen Barstad på telefonnr.: 7237 0980.

Send ansøgning, cv og dokumentation for din uddannelse senest fredag den 25. september 2020 via linket ’Søg stillingen’. Medsend gerne nogle få eksempler på dine grafiske produktioner, evt. som link.

Vi forventer at holde første samtalerunde i uge 41 og eventuel anden samtalerunde i uge 43. Forventet tiltrædelsesdato er hurtigst muligt eller 1. december 2020. Du kan forvente, at der indgår en case og en personligheds- og logiktest ved anden samtale. Der vil inden ansættelse blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf:
72384901
Kontaktperson
 
Tlf:
72384901
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2020
Udløber:
25-09-2020
Kviknummer:
LJA-81058043
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job