TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Søby Værft A/S

|
Sydfynske øer
|
Indrykket 17-02-2021

Styr projekterne i havn fra Ærø

Vil du være med til at styre maritime projekter i verdensklasse og på verdensplan? Og endda i de smukkeste omgivelser på Ærø i det sydfynske? Så er det dig, vi søger til vores hold!

Velkommen til!
Hos Søby Værft A/S er vores mission at være den ledende udbyder af bæredygtige løsninger til skibsfarten. Hos os får du mere end 75 nye kolleger, og den generelle maritime sektor på Ærø har samlet mere end 250 ansatte, du kan spille bold med. Vi har 90 år på bagen og har bygget alt fra træskibe til Ellen E/F – verdens længst sejlende el-færge på én optankning.


Du bliver en del af vores projektteam, som består af en projektchef og to andre projektledere, og som arbejder tæt sammen med alle andre afdelinger på værftet, særligt værkførerne. Vi har mange forskellige baggrunde samt interesser, som vi deler med hinanden, og i hverdagen hersker den gode stemning.
Projektledelse fra A til Z


Du er med på projektet fra start til slut. I selve projektfasen, som typisk varer 7-20 dage, vil du typisk bruge tiden på kontakt med både kunder og leverandører samtidig med, at du sammen med værkførerne får hele maskineriet til at køre. Og så jonglerer du med skrivebordsarbejde ved siden af, fx udarbejder du aftaler/ kontrakter, priser på ekstraarbejde og ajourfører projektplanerne.


”Du kan se frem til en omskiftelig hverdag i en spændende virksomhed, hvor der er rig mulighed og plads til at udvikle sig,” uddyber værkfører, Randi Andersen.

En arbejdsdag som projektleder
Der findes ikke noget typisk i vores branche, men en arbejdsdag kunne gå sådan her:
Morgenen bruger du på nyheder, mails og briefing fra værkførerne og øvrige projektledere.
Den øvrige del af formiddagen kan f.eks. stå på økonomisk opfølgning, en tur rundt på skibet eller en snak med skibets inspektør. Det kan også være en snak med vores indkøber angående opfølgning på varer, der er på vej hjem til et projekt.
Eftermiddagen bruger du måske på byggemøde med kunden og skal herefter følge op med både referat og opdatering af projektplaner. Der bliver helt sikkert også mulighed for en kop kaffe, sammen med de øvrige kollegaer i projektteamet, hvor der kan udveksles erfaringer og oplevelser.
Inden du kører hjem, når du at tjekke de sidste mails og følge op på alt det andet, der er dukket op indimellem og hele tiden.

Du er fagligt stærk med lyst til at lære
Du er stolt af din stærke faglighed som projektleder og god til at samle op og handle derpå. Du er ikke nødvendigvis skarp på det maritime – det er vi – men du har let ved at sætte dig ind i nyt stof og har lysten til at udvikle dig. Du går op i detaljer, høj kvalitet, at levere til tiden, og du tænker som en købmand både på vores og kundens vegne.
Derudover kan du nikke genkendende til følgende:
• Du har mindst 2-3 års erfaring som projektleder
• Du behersker gængse it-værktøjer inden for projektstyring,
• Du kommunikerer godt på engelsk i både skrift og tale.

Ø-livet får du som ekstra bonus


At bo på Ærø er noget helt særligt. Naturen er tæt på allevegne, og den sammenhængende fritid, du får imellem projekterne, er brugt godt her på øen. Ærø er en selvstændig kommune og et helårssamfund med 6000 fastboende, hvor du får hele pakken med alt fra vuggestuer til fibernet og mere end 180 aktive foreninger. Her er både sammenhold, nærvær og velfærd. Og vores to bosætningskonsulenter hjælper dig gerne med at blive etableret. Det samme gør vi; dine nye kolleger.

 

Sådan ansøger du

Hvis du har lyst til at blive en del af en førende, maritim virksomhed, der har store ambitioner for fremtiden – så send din ansøgning og CV til Heidi Kildegård Lauritsen på heidi@shipyard.dk senest 7. marts.
Vi forventer at påbegynde samtaler i uge 11, og at du kan starte 1. maj eller 1. juni.


Har du spørgsmål til jobbet som projektleder ved Søby Værft, kan du kontakte projektchef Hans M. Hansen på telefon 51 37 95 38


Læs evt. mere om Søby Værft på www.shipyard.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Søby Værft A/S
Dokvej 5
5985 Søby Ærø
Kontaktperson
Heidi Kildegård Lauritsen
Tlf:
62581123
Adresse:
5985 Søby Ærø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-02-2021
Udløber:
07-03-2021
Kviknummer:
LJA-81729621
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
HØI & THOMASSEN A/S
Kolding, Syd- og Sønderjylland
HP BYG A/S
Ballerup, Storkøbenhavn
Gem annonce