TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HYDRO PRECISION TUBING TØNDER A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 22-06-2021

Subject Matter Expert

Som led i vores strategiske udvikling ønsker vi at styrke vores HSE organisation.

Vil du arbejde i en professionel organisation, som har sikkerhed som konstant fokusområde? Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens HSE arbejde hos Hydro? Så har vi stillingen til dig!

Jobbet
Vi søger en engageret Subject Matter Expert der brænder for at arbejde med det gode sikkerhedsmiljø og den sikre adfærd i en ansvarsfuld og professionel organisation. Med reference til vores HSE Direktør og i samarbejde med dine kolleger vil du få ansvar for at facilitere, drive og implementere nyeste standarder og krav indenfor maskinsikkerheden i vores virksomhed.

 • Du får en central praktisk rolle i organisationen med bred faglig kontakt.
 • Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:
 • Bistå eksterne leverandører i eftersyn af kraner og andet udstyr
 • Sikkerhedsgennemgang af maskinpark
 • Sikre at HSE-standarder, processer og retningslinjer er implementeret og følges
 • CE-Mærkning og risikovurderinger af maskinpark
 • Rapportering og dokumentation
 • Deltagelse i/og styring af investeringsopgaver i sikkerhedsudstyr
 • Layout og flow forbedringer iht. sikkerhed i produktionen
 • Opstilling af auditplaner, herunder håndtering af og samarbejde med eksterne konsulenter
 • Bistå afdelingen i andre HSE relaterede opgaver

Kvalifikationer
Udover en relevant uddannelse som fx maskinmester, produktionsingeniør, maskiningeniør eller produktionsteknolog, forventer vi et bredt kendskab til risikovurdering og CE-mærkning af maskiner og maskinanlæg, herunder godkendelse af kranudstyr indenfor fremstillingsindustrien. Du har teknisk flair, er vant til at arbejde med Office pakken samt taler og skriver dansk og engelsk.

Der lægges vægt på, at du har en menneskelig indgangsvinkel. Du er dygtig til at kommunikere og ved at succes og resultater skabes gennem en fælles indsats. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen og forstår gennem din adfærd og praktiske tilgang at skabe respekt om din person. Du er god til at formidle budskaber på alle niveauer og din kombination af et godt humør, vedholdenhed og engagement sikrer, at du når dine og virksomhedens mål.

Du tilbydes
Et job i en udviklingsorienteret og innovativ virksomhed med kompetente kolleger og en uformel og åben tone. Vi tilbyder ligeledes en bred vifte af efter- og videreuddannelsesmuligheder samt gode muligheder for personlig udvikling i en global organisation.

Ansøgning
Ansøgning mrk. ”Subject Matter Expert” og CV samt evt. udtalelser sendes snarest muligt og senest den 8. august 2021. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

Yderligere information
Yderligere information om jobbet kan fås hos HSE Direktør Tommy Falk tlf. +45 5237 3230. Læs mere om os på www.hydro.com

Hydro koncernen, der er verdens største producent af aluminiumsprofiler, er repræsenteret ved 35.000 medarbejdere i mere end 40 lande. Vi kombinerer lokal faglig ekspertise, verdensomspændende rækkevidde og uovertruffen kapacitet inden for forskning og udvikling af aluminiumsløsninger af de højeste standarder til automobilindustrien og køleindustrien i hele Europa, USA og Fjernøsten. I Danmark er vi repræsenteret med 4 produktionssteder i Tønder kommune.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HYDRO PRECISION TUBING TØNDER A/S
Hydrovej 6
6270 Tønder
Kontaktperson
 
Tlf:
74720304
Adresse:
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2021
Udløber:
08-08-2021
Kviknummer:
LJA-82288838
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed