TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

RIIS Retail A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 14-07-2022

Survey and Measurement

Hos RIIS Retail A/S har vi travlt, og søger derfor en erfaren og selvstændig opmåler til vores tekniske afdeling. Afdelingen består af 8 meget engagerede medarbejdere, der sammen har ansvaret for at sikre kvaliteten af det tekniske materiale til de mange forskellige butikker i ind og udland.

Nøglen til succes er vores evne til at håndtere og levere komplette Retail løsninger til den aftalte tid, i den rette kvalitet og med den designmæssige kant, der gør en forskel og som der bliver lagt mærke til.

Stillingen indebærer opgaver der spænder bredt, lige fra de mere rutineprægede opgaver til specifikke og komplekse projekter. Det er afgørende, at du som person er passioneret omkring præcision og opmåling samt trives med at have en bred kontaktflade både internt i organisationen og til vores kunder. Ligeledes skal du være indstillet på en del rejseaktivitet, som kan ske med kort varsel.

Dine arbejdsopgaver:

 • On-site registrering af butikslokaler i Europa
 • Teknisk optegning i ArchiCad
 • Fotodokumentation
 • Kontakt til forskellige myndigheder og bygherrer
 • Kundekontakt
 • Deltagelse i projektmøder
 • Rapportering

Faglige Kvalifikationer:

 • Du er uddannet bygningskonstruktør eller bygningsingeniør
 • Du har allerede nogen erfaring med projektstyring, planlægning og byggeri
 • Du har gerne kendskab til bim 3D optegning i CAD-programmer
 • Du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt - kendskab til tysk vil være en fordel

Som person er du vant til at arbejde selvstændig og struktureret med øje for detaljerne. Du er udadvendt og vedholdende med en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. Du er typen der kan overskue flere informationer på samme tid, prioritere og vælge den rette løsning. Du formår at skabe overblik i pressede situationer. Du har gode kommunikationsevner og evner at indgå i dialog med forskellige samarbejdspartnere. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og trives godt i et internationalt miljø.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job i en virksomhed i rivende udvikling. Du bliver del af et dynamisk team, hvor forandring er en udfordring og ikke en hindring. Din dagligdag foregår på Hovedkontoret i Kolding i tæt samarbejde med det øvrige team.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du interesseret i jobbet?   

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Faurby From på tlf. +45 22 10 37 44.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig. 

Søg stillingen: Survey and measurement

Om Riis Group:

Om RIIS Group: RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant / café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 135 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
RIIS Retail A/S
Gejlhavegård 31
6000 Kolding
Kontaktperson
 
Tlf:
22103706
Adresse:
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2022
Udløber:
07-09-2022
Kviknummer:
LJA-83827312
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Skelmose ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Esbjerg kommune
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce