TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

|
Indrykket 16-07-2022

Teamleder for Teknik og Medico, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland (22-258)

Vi søger en maskinmester, der vil have ansvaret for de tekniske anlæg på Dronning Ingrids hospital og Sundhedsvæsnets medico udstyr. Vi søger dig, der har lyst til at være med til at videreudvikle og forbedre det Grønlandske Sundhedsvæsens fysiske rammer. Du vil få den daglige ledelse af godt halvdelen af afdelingens samlede 18 medarbejdere. Du refererer til Stabschefen for Bygninger og Anlæg.

Bygninger og Anlæg er en del af det Grønlandske Sundhedsvæsen. Bygninger og Anlæg har lige nu ansvaret for energistyring, tekniske installationer, indvendigt og udvendigt vedligehold af alle Sundhedsvæsnets bygninger og yder Medicoteknisk bistand og rådgivning på Dronning Ingrids hospital og til de lokale serviceledelser langs kysten.

Den samlede opgaveportefølje i Bygninger og Anlæg:

 • Ind- og udvendigt vedligeholdelse
 • Tekniske installationer
 • Medico udstyr herunder indkøb
 • Ambulanceflådestyring
 • Teknik og Medico arbejder med udvikling, tilpasning og vedligeholdelse af Sundhedsvæsnets tekniske anlæg. Vi sikrer, at de tekniske anlæg fungerer og lever op til lovmæssige krav, forskrifter og myndighedsgodkendelse.

Inden for drift beskæftiger afdelingen sig med drift og vedligehold af tekniske installationer. Herunder også udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og budgetter for vedligehold.

Dine ansvarsområder vil blive driften af de tekniske installationer heriblandt el, brugsvand, behandlet vand, varme, køling, ventilation, trykluft, diverse gasser m.m. Derudover prøvetagning på vandanlæg og affaldshåndtering.

Grønlands Sundhedsvæsen rummer godt 75 bygninger og drifter 80.000 m2. Bygningerne består af sygehuse, sundhedscentre, tandklinikker og bygdekonsultationer m.m.

Vi tilbyder:

 • En unik mulighed for at arbejde på en arbejdsplads, der gør en forskel for et lands befolkning.
 • En arbejdsplads hvor vi er stolte af den forskel, vi er med til at gøre.
 • En mulighed for både at arbejde med personaleledelse og være projektleder.
 • En hverdag der er alsidig, afvekslende og hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt.

Vi søger dig, der:

 • Har en relevant uddannelse som maskinmester, energiingeniør, elinstallatør eller lignende.
 • Har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling, dvs. erfaring med vedligehold af tekniske anlæg i store komplekse bygninger og gerne erfaring fra et hospital.
 • Har solidt kendskab til avanceret bygningsautomatik for eksempel brandsikringsanlæg, CTS og opgavestyringsprogrammer herunder helpdeske og vedligeholdelsesprogrammer.
 • Både favner at udøve personaleledelse af medarbejdere og at være faglig leder på vedligeholdelsesprojekter.
 • Har gode relationelle kompetencer. Det er gennem samarbejdet, at de gode løsninger findes.
 • Har forhandlingsevner, der fremmer at flest mulige interesser bliver tilgodeset og at alle går fra bordet som vindere. 
 • Har erfaring med at styre økonomien sikkert og ramme inden for skiven.
 • Har evne til at eksekvere komplekse projekter i samarbejde med mange interessenter.
 • Kan sikre prioritering og effektiv opgaveløsning.
 • Teamlederen for Teknik og Medico har gerne et stort netværk og dyrker netværk for udvikling og erfaringsudveksling af opgaveløsningen.

Om os:

 • Vi er en driftsorganisation, der er til for at servicere de andre dele af Sundhedsvæsenet.
 • Afdelingen består samlet set af 21 medarbejdere fordelt på 4 teams; Teknik, Medico, Bygninger og Drift. De 4 teams ledes af 2 sideordnede teamledere:1 teamleder for Bygninger og Drift og 1 teamleder for Teknik og Medico. Begge teamledere refererer til Stabschefen for Bygninger og Anlæg.
 • Fokus for en kommende teamleder for Teknik og Medico skal være på ledelse af afdelingen og sikre udvikling af afdelingen som samlet enhed, styrke samarbejdet i forhold til sideordnet teamleder for Bygninger og Drift og i fællesskab opnå det fulde potentiale af medarbejdernes kompetencer.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.dk          

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

se stillingsopslaget og søg online:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=22-258

Startdato: 1. oktober 2022 eller snarest derefter, vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøgningsfrist: 17. august 2022

Ansættelsessamtaler afholdes uge 34 og 35

For kandidater bosiddende udenfor Nuuk afholdes samtalerne digitalt via Teams.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Stabschef for Bygninger og Anlæg Giulia Lorenzen på tlf. (+299) 48 57 01 eller på e-mail: GIUL@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Postboks 1230
3900 Nuuk (Godthåb)
Kontaktperson
 
Adresse:
3900 Nuuk (Godthåb)
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2022
Udløber:
17-08-2022
Kviknummer:
LJA-83835085
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed