TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

F10 Human Resource ApS

|
Fyn
|
Indrykket 15-07-2020

Teamleder

- udfordringer indenfor produktion af udstyr til medico-, pharma- og fødevareindustrien

Virksomheden  

KEN HYGIENE SYSTEMS er en innovativ virksomhed med over 70 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af opvaskemaskiner til laboratorier, hospitaler, storkøkkener og fødevareindustrien. Virksomheden tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål. 

KEN indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.  

KEN HYGIENE SYSTEMS er inde i en spændende udvikling, hvor kravene til nye produkter og løsninger er i fokus. Til at hjælpe med at producere de bedste og mest konkurrencedygtige produkter søger vi en Teamleder til KENs produktionsafdeling.  

Dine opgaver bliver blandt andet at sikre en effektiv produktion med fokus på kvalitet, leveringsoverholdelse internt såvel som eksternt. Produktivitet og fleksibilitet, herunder sikre at materialer altid er til rådighed til rette tid.
Med reference til produktionschefen bliver Teamlederen medansvarlig for, at produktionens strategi og handlingsplaner til enhver tid overholdes og understøtter den overordnede strategi for KEN A/S.

Se mere på http://www.KEN.dk/  

Dine primære opgaver bliver: 

 • Ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejdere i Svejs / PS Svejs / Forberedelse / Montage / Afprøvning.
 • Sikre højt fokus på sikkerheden og samarbejdet med sikkerhedsrepræsentanterne, herunder målrettet at have fokus på at produktionsarealer og lagre altid er rengjorte og ryddelige.
 • I samarbejde med produktionschefen følge op på produktionens KPI´er.
 • Holde sig ajour med krav til producenter af medicinsk udstyr i samarbejde med produktionschefen, og sikre, at kravene er velimplementerede i produktionen og hos relevante medarbejderne.
 • Sikre overholdelse af procedurer og arbejdsbeskrivelser.

Generelt sikre en veldokumenteret og selvkørende produktion, som ikke er afhængig af enkelte nøglepersoner iht. gældende standarder.  

Dine kvalifikationer: 

 • Du har en baggrund som mellemleder i produktionen i en teknisk/metalbearbejdende virksomhed 
 • Du er vant til at arbejde med ERP systemer i produktion og planlægning
 • Du kan god produktionsskik
 • Du er motivator og problemløser
 • Du kan din LEAN og 5S
 • Du har gode samarbejdsevner, og er god til at kommunikere

Det er en fordel hvis du har erfaring/kendskab til produktion af udstyr til medicotekniske eller fødevareindustrien 

Personlige profil 

Som person er du selvstændig, struktureret og systematisk, god til at lede og fordele arbejdet, så flaskehalse undgås. Samtidig er du løsningsorienteret, omstillingsparat og istand til at have mange bolde i luften. Dit engagement smitter på dine kollegaer, og din mennekselige indsigt, organisationstalent og stabilitet sikrer at opgaverne løses bedst muligt. Du byder gerne ind med ideer og løsninger og er klar til at udvikle dig og blive udfordret, både fagligt og personligt. 

Du tilbydes 

Et spændende og udfordrende job i en moderne organisation med dygtige kollegaer. Du vil arbejde intensivt med løsninger indenfor et af de mest krævende områder, nemlig hospitalssektoren, samt på forkant af udviklingen i automatiseringen af arbejdsprocesser. KEN er i rivende udvikling og samtidig økonomisk særdeles solid. Virksomheden befinder sig på et voksende marked, og forventer stabil organisk vækst fremover. 

Du tilbydes en stilling i en åben organisation, med korte beslutningsveje, kompetente kollegaer, et åbent miljø og en uformel tone, samt en vision om at nå nye højder.

Ansøgning mærket ref.: 2181

Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf.: 2483 6084 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning 

Med venlig hilsen 

F10 Human Resource 

Følg F10 Human Resource på www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
F10 Human Resource ApS
Bøgebjergvej 60
6000 Kolding
Tlf:
24836084
Kontaktperson
 
Tlf:
24836084
Adresse:
5672 Broby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2020
Udløber:
08-09-2020
Kviknummer:
LJA-80664486
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
F10 Human Resource ApS
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
Arkil A/S
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
JobTeam Esbjerg A/S
Aarhus, Østjylland