TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-02-2021

Teamleder - med gode lederegenskaber og en forretningsmæssig indgangsvinkel til at drive et værksted under forandring

Banedanmark er inde i en rivende udvikling. Jernbanen skal bringes i topform til fremtiden. I sektionen Værksted & Lager udfører vi reparationer og vedligehold af Banedanmarks store maskiner (yellow fleet), som bruges til vedligeholdelse af jernbanen. Da vores nuværende temleder stopper, søger vi en ny og dygtig teamleder til at lede vores værksteder i Roskilde og Fredericia. Samlet set består sektionen af godt 30 personer, hvoraf 3 er mellemledere.

Er du leder med stort L, og forstår du dig på at drive forretning samtidig med klargøring og certificering af værkstedet?

Du bliver som teamleder ansvarlig for værkstedet i Roskilde med 16 håndværkere samt for vores mindre værkstedsteam i Fredericia med 4 håndværkere. Til hvert af værkstederne er der tilknyttet en produktionsleder.

Som teamleder skal du sikre kvaliteten af den daglige drift på værkstederne. Ny EU-lovgivning stiller store krav til driften af vores værksteder herunder bl.a. ECM certificering, hvor du er ansvarlig for, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med kravene. Det er en fordel, at du har erfaring med forandringsledelse, da certificeringen, sammen med den løbende outsourcing af vedligeholdelsesopgaverne på jernbanen, kommer til at have indflydelse på værkstederne samt måden, vi arbejder på.

Vores arbejdsområde dækker hele Danmark. Langt størstedelen af vores opgaver foretages på værkstederne, men vi kører også ud til ad hoc opgaver i det omfang, der er behov for det. Vi servicerer og vedligeholder primært Banedanmarks materiel, men vi assisterer også eksterne leverandører.

Fokus på ledelse og ”fremtidens værksted”

Som teamleder varetager du det ledelsesmæssige ansvar for dit team herunder blandt andet MUS, kompetenceudvikling og coaching. Du er ansvarlig for, at de nødvendige kvalifikationer og ressourcer er til stede. Til at understøtte den daglige ledelse og drift, samarbejder du med teamets to produktionsledere, som begge varetager det faglige ansvar.

Du har endvidere det overordnede ansvaret for såvel den langsigtede ressource- og opgaveplanlægning samt bemandingsplanen for alle opgaver i dit team. Hertil får du assistance fra værkstedsplanlæggeren, lageret og dine produktionsledere.

Du er god til at skabe overblik og har erfaring med at lede og udvikle en kompleks forretning under forandring. Du har muligvis erfaring med certificering, og du motiveres af, og sætter en ære i, at vi leverer som aftalt og til den rette kvalitet.

Du får opgaverne afsluttet, og du har et stort personligt drive, som smitter af på dine omgivelser. Derudover er du velformuleret og kommunikerer klart til dine medarbejdere såvel som til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Arbejdsmiljø – herunder sikkerhed, er højt prioriteret i Banedanmark, og det bliver derfor også et vigtigt fokusområde for dig.

Du refererer til sektionschefen, hvor du kan forvente en høj grad af frihed under ansvar.

Personlige egenskaber:

 • Du har erfaring med at drive et værksted med fokus på rentabilitet og professionalisme
 • Du har forståelse for processerne i en produktion samt i forhold til drift og optimering af flowet i produktionen
 • Du har erfaringen med at drive forandringer i produktionen og udvikling af medarbejdere
 • Du er initiativrig og handlekraftig samt bidrager med nytænkning og gode ideer
 • Du kan tage dialoger med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Du har en synlig lederstil og evner at kommunikere åbent og tydeligt på alle niveauer
 • Du motiveres af at få tingene til at lykkes
 • Du kan håndtere en hverdag med skiftende prioriteringer
 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til DS/EN ISO
Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt arbejde med et stort ansvar
 • Et job der kræver både viden og kunnen
 • Tjenestested på maskinstationen i Roskilde
 • En virksomhedskultur præget af åbenhed og yderst kompetente kollegaer med høj faglig stolthed
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Varierede arbejdsdage hvor der altid er spændende opgaver at kaste sig over
 • En dagligdag som er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt, men godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, høj faglighed og kvalitet
Herudover prioriterer vi loyalitet, gode samarbejdsevner og gensidig respekt højt.

Kvalifikationer:

Din uddannelsesbaggrund kan være maskinmester eller en anden teknisk uddannelse suppleret med flere års ledererfaring samt en dokumenteret lederuddannelse. Den tekniske uddannelse kan eksempelvis være landbrugsmaskinmekaniker, lastvognsmekaniker eller entreprenørmaskinmekaniker.

Hvis du er parat til at hæve niveauet og være med til at løfte udfordringerne med at gennemføre certificeringen af værkstederne, så er du vores nye kollega og teamleder. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Løn

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Hvis du allerede er tjenestemand Banedanmark, vil du, efter konkret vurdering kunne bevare din tjenestemandsansættelse. Stillingen er klassificeret i lønramme 35, med titel som trafikinspektør

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Janne Elsted på mail: jepd@bane.dk. Send din ansøgning samt CV snarest muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger og indkalder til samtale.

For at søge stillingen skal du klikke på linket ”Søg stillingen” og følge instruktionerne.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
41865578
Kontaktperson
 
Tlf:
61144919
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2021
Udløber:
07-03-2021
Kviknummer:
LJA-81689512
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn