TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Forsyning

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-04-2021

Teamleder til Bygherre og Fornyelse ved Aalborg Forsyning, divisionen for Vand

Brænder du for projektledelse, udvikling- og planlægningsaktiviteter, og er du den alsidige leder, der tør at gå forrest - også når der er udfordringer med leverandører, entreprenører mv. i kontraktlige forhold? Så har Aalborg Forsyning den oplagte mulighed til dig!

På vegne af Aalborg Forsyning, divisionen for Vand søger Hartmanns i øjeblikket en Teamleder til Bygherre og Fornyelse. Aalborg Forsyning er en topmoderne forsyningsvirksomhed, der dækker hele det tekniske vandkredsløb fra udpegning af kildepladser til udledning af det samme vand i Limfjorden.


Om jobbet

Som Teamleder for Bygherre og Fornyelse, vil du få en alsidig hverdag.
Du vil komme til at sparre med dit team af projektledere/bygherrerepræsentanter, ligesom du selv skal forestå en del af planlægning og styring af den overordnede projektportefølje.

Du vil have det overordnede ansvar for projekterne som er i din afdeling, ligesom du skal kunne dykke ned og supportere de enkelte projekter efter behov. Med din viden inden for projektering og bygge-/anlæg branchen, tilsikrer du, at projekterne altid kører efter bogen og overholder tid og økonomi.

Udover de forskellige projekter som kører sideløbende, skal man også forvente, at der bliver sager som kræver hurtig handling. Hvis der opstår akutte sager på de forskellige sites, vil man være site ledelsens go-to organ, og man skal derfor være hurtig til at sætte sig ind i nye problemstillinger og være med til at afhjælpe disse.

Teamet er nyoprettet, så du har her muligheden for at være med til at påvirke retningen af teamet. Teamet består af medarbejdere, som sidder med projektledelse. Det er forventet, at du kan indgå i faglig sparring med dit team.


Om dig

Vi ser den rigtige kandidat, som en der har erfaring med at styre bygge-/anlægsprojekter og som trives i en, til tider, hektisk hverdag. Selvom hverdagen vil bære præg af, at du har mange bolde i luften, skal du stadig kunne sikre, at der ikke er noget, der bliver tabt på gulvet.
Da du vil blive ansvarlig for et område, hvor tingene til tider skal gå hurtigt, er det vigtigt, at du formår at holde et køligt overblik og kan udstråle ro og autoritet.

Du kan supportere dit team i det behov, der er brug for, ligesom du selv kan indgå i den daglige drift af dit område.

Derudover ser vi gerne en kandidat, som har nogle af punkterne herunder:

  • Du er sandsynligvis uddannet ingeniør
  • Du har erfaring med projektledelse af bygge- og anlægsprojekter – gerne fra et overordnet niveau
  • Hvis du har erfaring med ledelse af mindre teams, vil det være en klar fordel
  • Erfaring med spildevand vil være en klar fordel

Det administrative personale i divisionen for Vand samles i nye spændende lokaler på Nefovej ved Vodskov, lige nord for Aalborg og ud til Limfjorden 1. august 2021.
Her samles vi med divisionen for Energi, der også er en del af Aalborg Forsyning og Green Hub Denmark. 


Løn og ansættelsesforhold

Vi tilbyder en 37 timers stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsestidspunkt er den 18. august 2021.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 8. juni 2021.


Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Business Manager Jørn Emil Sørensen på tlf. nr. 41 21 14 18 eller på mail joern.soerensen@hartmanns.dk.
Du søger jobbet ved at gå igennem linket til Aalborg Forsynings hjemmeside og oprette din ansøgning.


Sådan er Bygherre og Fornyelse - Produktion

Produktion varetager ud over projektgennemførelse også en række andre opgaver inden for fagområdet spildevandsbehandling og udnyttelse af spildevandets ressourcer – herunder drift og vedligehold af renseanlæggene inkl. biogasanlæg og slamtørringsanlæg, procesoptimering, udvikling og fornyelse af renseteknologier, afsætning af produkter fra spildevandsbehandling, deltagelse i udviklingsprojekter, deltagelse i faglig formidling mm.

Som Teamleder for Bygherre og Fornyelse indgår du i en dedikeret gruppe på p.t. 26 medarbejdere – heraf 3 bygherrerepræsentanter. Renseanlægsområdet er ved at blive styrket til fremtidens indsats inden for grøn omstilling, klima- og energineutral vandsektor, bæredygtig forsyning, sundhed og miljø – og derfor søger vi også flere kolleger i løbet af foråret. To nye fagligt stærke teams opstartes pr. 1. august 2021, hvor teamet ”Bygherre og Fornyelse” er et specialiseret fagligt team til ledelse og gennemførelse af projekter på renseanlæg.
Teamet vil bestå af en teamleder, 5 projektledere/bygherrerepræsentanter samt en faglig sekretær, der også fungerer som assistent for funktionschefen.


Om Aalborg Forsyning

Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Aalborg Forsyning, divisionen for Vand bidrager vi til et godt liv for nuværende og kommende generationer gennem bæredygtig og sikker forsyning af drikkevand og håndtering af spildevand - og dermed bidrager vi til, at vandmiljøet har en god tilstand, og Limfjorden kan anvendes rekreativt.

Vi spiller en stor rolle indenfor miljø, sundhed, cirkulær økonomi, industriel symbiose, grøn omstilling, bæredygtig tilpasning og klima. Restprodukter og ressourcer i spildevandet udnyttes og har medført, at Aalborg Forsynings vanddivision er energi- og CO2-neutral, og at restprodukter indgår i symbioser som byggematerialer, erstatning af fossilt brændstof hos industrien mv.


Fakta om Aalborg Forsyning
  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aalborg Forsyning
Stigsborg Brygge 5
9400 Nørresundby
Kontaktperson
 
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-82021408
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland